Hazai sztár

Pap Dorcinál meglett a nagy pörgés böjtje: „Szóvá tették, milyen sokszor vagyok hisztis és nyűgös”

A Zsákbamacska cirmosa több produkcióban szerepet vállalt az utóbbi időben, ám idővel fizikai és mentális állapotán is meglátszott a kialvatlanság.

Fiatal, és jól terhelhető eddig minden rábízott feladatnak maximálisan eleget tett. Ám Pap Dorcinak most egy időre elég volt az eszeveszett hajtásból. „Nagyon izgalmas, de megterhelő egy éven vagyok túl, és a testem már jelezte, hogy baj van – kezdi a Zsákbamacska csinos cirmosa. Bár Dorci élete talán legjobb döntését hozta, amikor jelentkezett az Exatlon Hungarybe, a nyíregyházi lány azt csak a legvadabb álmaiban gondolta, hogy a szerepléssel ennyire beindul a karrierje is. Büszke lehet magára, hogy fiatal kora ellenére már a sokadik műsorban bizonyítja be, hogy kitartással és szorgalommal az ember bármire képes! Tavaly év elején még az All Star-évadában remekelt, amit a Dancing with the Stars követett, de jól áll neki a Zsákbamacskában most rá osztott feladat is. Azt azonban nem szeretné, hogy az egészsége veszélybe kerüljön. – Egyre többször betegedtem le, kimerült voltam, hiszen a munka mellett megpróbáltam a barátaimra és a bulizásra is időt szakítani. Mindig későn kerültem ágyba, a fáradtság miatt pedig a hangulatom is egyre gyakrabban ingadozott. Amióta a környezetem is szóvá tette, milyen sokszor vagyok kedvetlen, hisztis és nyűgös, jobban odafigyelek, hogy a pihenésre is jusson elég időm. Nem szeretném, ha emiatt aggódnának értem a szüleim” – meséli Dorci.

Sokat látogatja a családját (Fotó: Archív)

Segít a család

A tavasz erre is tökéletes, nincsenek már éjszakába nyúló forgatások, egyre több ideje van újra saját magára, arra, hogy eleget sportoljon, találkozzon és beszélgessen a barátaival, és minden fontos eseményt megünnepeljen velük. Ezek ugyanis legalább annyira fontosak egy huszonéves fiatalnak, mint az, hogy bebizonyítsa magának és másoknak, igenis képes megállni a helyét egyedül. „Tavaly augusztusban költöztem a fővárosba, de ennek ellenére nekem most is Nyíregyháza az otthonom. Azt azonban nem tagadom, a pesti pörgést is egyre jobban élvezem. Azzal sincs bajom, hogy egy ideje magamról kell gondoskodjak. Mindig rendszerető lány voltam, akinek patikarendben volt a szobája, és most sem okoz ­különösebben gondot, hogy tisztán tartsam a lakást. Mire megfőzöm a vacsorámat, a mosogatógép programja is lejár, szóval minden rendben – mondja. – Persze anyukámék így is sokat gondoskodnak rólam. Volt, hogy szinte csak zuhanyozni és aludni jártam haza, akkor jöttek, bevásárolnak és előre megfőztek nekem, hogy mindig legyen mit ennem, ha kinyitom a hűtőt. De ennek az időszaknak most egy időre vége, ismét én utazom haza hozzájuk többet. Apukám ugyanis nehezebben szokja meg, hogy már nem velük lakom, ezért valahányszor hazalátogatok, mindig kihasználja az időt. Utazgatunk, kirándulunk, én pedig élveztem, hogy nincs kötelezettségem” – magyarázza.

Fotó: TV2

„Sokat komolyodtam”

Dorci azt mondja, egyelőre ugyan nincs, akivel a jövőjét tervezgesse, azért a családalapítás gondolata sem áll tőle távol, ráadásul azt is tudja, hogy ha eljön az idő, a pezsgő nagyvárosi életről is hajlandó lenne újra lemondani. Már a barátainak is feltűnt, mennyit komolyodott az elmúlt időszakban. „Fel kellett nőnöm a feladatokhoz. Rengeteg olyan szituációba belekeveredtem korábban, amikre a koromból adódóan nem reagáltam jól – mondja. – Elkövettem egy-két hibát, amikre nem vagyok büszke, de tanultam mindenből. ­Szerencsére a ­nyíregyházi barátaim közül egyre többen tanulnak vagy dolgoznak a fővárosban, és mindig mellettem ­állnak. Ők azok, akik folyamatosan visszaigazolják, hogy előnyömre változtam. Szerintük ­sokat komolyodtam. Persze azért a legtöbben még mindig szeretik bennem, hogy bármilyen őrültségben benne vagyok, és imádok bolondozni. Ezért többször is elhangzott az elmúlt időben az a mondat, hogy mégse nőjjek már fel ilyen gyorsan!”

A kiemelt képen Pápai Jocival (balra) és Majkával, a Zsákbamacska műsorvezetőivel (Fotó: TV2) 

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!