Hazai sztár

Sári Évi meghozta egyik legkomolyabb döntését: „Be kellett látnom, ez nekem már nem fér bele”

Régen nem érezte ilyen jól magát a bőrében. Nemrég tért vissza egy fantasztikus utazásról, és egymás után találják meg az új feladatok.

Szemlátomást kiváló periódusban van. Élvezi, hogy pezseg körülötte az élet, és rövidesen új, remek szerep várja a Madách Színházban. Pontosan olyan, ami megfelel az életkorának, bár 15 évet kapásból letagadhat. Neki viszont eszébe sincs titkolni, hogy 45 múlt. „Néha szó szerint gondolkodnom kell, hány éves is vagyok, amikor rákérdeznek. Az életkor számomra inkább egy állapot” – mondja nevetve. 2023 egyébként egy maldív-szigeteki vakációval kezdődött, ahova a barátnőivel ment. Minden adott volt tehát, hogy remekül kezdődjön ez az esztendő.

Majd a sors elrendezi

Már csak egy kívánsága van erre az évre. „Hogy így vagy úgy, de rendeződjön az a se vele, se nélküle kapcsolat, amelyben egy jó ideje vergődöm valakivel. Bevallom, az elengedés sohasem volt erősségem, és most is nehezen megy.” A másik félről annyit árul el, hogy fiatalabb, és bár nagyon szeretik egymást, mégis szakítottak, mert a férfi gyereket akar(t), Évi viszont nem érezte, hogy okos döntés lenne bevállalni. „Belegondoltam, hogy ha 46 évesen szülnék, mire a gyermekem betöltené a húszat, 66 éves lennék már. Édesanyám 67 volt, amikor elvesztettem. Be kellett látnom, hogy ez nekem már nem fér bele – magyarázza, majd hozzáteszi: ha úgy adódott volna, hogy megadatik neki az anyaság, biztosan mindent annak rendelt volna alá. – A gyerekem lett volna az első – mondja mély meg­győződéssel. Ugyanakkor hangsúlyozza, nincs benne szomorúság a döntése miatt. Hogy ezek után hogyan alakul majd az említett csiki-csuki kapcsolat, az a jövő zenéje. Évi, aki hisz a sorsszerűségben, azt vallja, úgyis minden úgy lesz majd, ahogyan kell. – Soha nem feszültem rá, hogy van pasim vagy nincs pasim” – teszi hozzá.

Fantasztikus napokat töltött a Maldív-szigeteken (Fotó: Archív)

Későn érő típus

Ami az elmúlt évek emberi kapcsolatait illeti, soha nem a szakmából választott közeli barátokat. „A szűk baráti körömben mindenki civil. Sőt a szerelmeimet sem a szakmának köszönhetem. A pályatársnőimmel jókat derülünk azon, hogy hiába töltök rengeteg időt a színházban, ott még soha nem találtam párra. Igaz, ha belegondolok, mindig másképpen éltem, mint ahogy mások elvárták. Fiatal koromban, a Splash-korszakban (a 2000-es évek elején az együttes énekesnője volt – a szerk.) és a VIVA tévés műsorvezetés idején rengeteget buliztam. Ha azokat az éveket az énekgyakorlásra és a karrieremre fordítom, tíz évvel korábban jutottam volna el oda, ahol most tartok. Mégsem bánok semmit. Tisztában vagyok azzal, hogy későn érő típus vagyok” – mondja.

Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu

Nem retteg a magánytól

A színésznő most Ropival, a kis bichon bolognesével osztja meg zuglói hajlékát. Bár azonnal leszögezi, hogy a kutyus nem gyerekpótlék. Egyszerűen arról van szó, hogy kis korától vágyott egy saját kutyára. Azt mondja, sokakkal ellentétben nem társfüggő. Így kifejezetten élvezi, amikor egyedül bújhat ágyba.

A szépség ára

A színésznő nem titkolja, tinikora óta szigorúan odafigyel a külsejére. Nem dohányzik, napi 3 liter vizet fogyaszt, keményen edz, és soha nem tér nyugovóra anélkül, hogy alaposan le ne tisztítaná az arcát.

Kiemelt kép: Archív, Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!