Hazai sztár

Liptai Claudia: „Szeretem, ha egy férfi különlegesnek érezheti magát mellettem”

Nagy fába vágta a fejszéjét. Szerencséjére a háttérben mindig ott van a férje, aki megerősíti, ha elbizonytalanodik.

Ha valakiről, akkor Claudiáról egyértelműen mintázni lehetne az erős nő alaptípusát: egyszerre édesanyja két gyönyörű gyermeknek, feleség, játszik színházban, cukrászdát vezet, rádióműsor háziasszonya, közben a NőComment!-ben is övé a főszerep. Nos, ezek mellett gondolta úgy, hogy időszerű lenne valami újat kipróbálni. Az elhatározást hosszas előkészület követte, mígnem útjára indult a Sláger FM YouTube-csatornájára gyártott beszélgetős műsora, A Nő a Tét címmel. „A világ változik, de én eddig ellenálltam, bedugtam a fejemet a homokba. Most már muszáj úgy gondolkodnom, hogy önmagamért tegyek dolgokat” – árulta el a Story magazinnak.

Az RTL Kettőn látható a NőComment! (Fotó: RTL/Sajtóklub)

„Szeretem, ha kinyitják előttem az ajtót”

A megvalósulás nem ment zökkenőmentesen, hiszen Claudia eddig nem tudta, hogyan kell belefogni egy műsor készítésébe – ő csak akkor szokott részt venni benne, mikor a végén kifogástalan külsővel és lehengerlő stílussal levezényli azt. „Elkezdtem gondolkodni, hogy mit tudok nagyon? A mai napig kíváncsi vagyok mindenre. Sok női műsor van, de a legtöbbel nem tudok azonosulni, mert ellenségként állítja be a férfit. Én olyat szeretnék, amiben a nő klasszikus értelemben nő. Én is ilyen vagyok: szeretem, ha kinyitják előttem az ajtót, azt is, ha egy férfi különlegesnek érezheti magát mellettem, mert férfinak látom – gondolkodott el Claudia, akinél mindig lesz egy pasi a vendégek között, hiszen, ahogy fogalmaz: – Férfi energiának is jelen kell lenni a stúdióban.”

Férjére mindenben számíthat (Fotó: Archív)

„Munkamániás vagyok”

A Sláger FM a produkció elkészítésében is segített, Liptai fejéből pattantak ki sorra a témák, elkészült a stúdió, éppen olyan, mint egy nappali. „Munkamániás vagyok, minden vendégemnél tudom, hogy mihez hogyan áll hozzá, és törekszem arra, hogy mindenki meg tudjon nyilvánulni – ecsetelte. Igen ám, csakhogy egy ekkora vállalkozás esetén szükséges valaki, aki támogatja az álmodozót. Claudiának férje ebben is tökéletes partnere. – Kicsit félve kezdtem bele, mert az önbizalmamat rendszerint az egyik percről a másikra veszítem el. Ilyen vagyok, újra és újra képes arra, hogy elbizonytalanodjak. De Ádám folyamatosan támogatott, neki köszönhetően mindig visszaerősödöm. Azt mondta, hogy végre olyat csinálhatok, ami teljesen az enyém, amiben fürdőzhetek, és hogy fantasztikus lesz a végeredmény – mesélte, elárulva, hogy folyton méri, mennyire szeretik őt. – Számomra a szeretet a szeneskályha, az hajt előre. Vannak, akiket ez nem érdekel, csak a siker. Engem mindkettő, mert a siker is egyfajta szeretetet ad.”

A Sláger FM-en Ádámmal közösen vezeti Édeskettes című műsorát. Itt vendégükkel, ifj. Richter Józseffel (Fotó: Archív)

„Ez egy minőségi változás az életemben”

Az említett munkamánia egykor már visszaütött: korábban arról mesélt, hogy csak napi 4-5 órát alszik, olykor vezetés közben is elsírja magát a fáradtságtól. Most viszont kínosan ügyel arra, hogy minden másképp legyen. „A korom előrehaladtával már nem elég a 4-5 óra alvás, ha szeretnék valahogy kinézni. Sok síkon folyik az életem, van két gyermekem, különböző korúak, különböző problémákkal, velük is törődnöm kell, akarok is. Közben pedig a magánéletemet is szeretem élni – gondolkodott el. De nem csupán szakmai változás állt be az életében, a külsejében is megújult. – Fogytam majdnem tíz kilót, azt éreztem, hogy van miért, van célom, találtam örömöt. Májustól jön az önálló estem, az egy saját befektetés, minden része az enyém. Az a pont az i-re. Mindkét munka olyan, amitől nem is tudok mélyen aludni igazán, pörög egész éjszaka az agyam, hogyan csináljam a dolgokat. Előfordult, hogy annyi volt a dolgom, hogy nem volt időm enni, ettől elkezdtem fogyni. Most pedig már tudatosan figyelek is erre! Sokkal több energiám van így, hiszen a fogyás nem csak a kilókról, az energiáról is szól. Nem vagyok enervált, tiszta az agyam, ami szükséges is. Kiderült, hogy kevesebb táplálékkal jobban működik! Ez egy minőségi változás az életemben, sokkal egészségesebben étkezem. Nincs trükk, csak odafigyelek. Mindenkinek ezt ajánlom, ne tömje magába az örömöt, szerezze meg máshogy. Én is így csinálom!”

Kiemelt kép: Archív/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!