Hazai sztár

Haagen Imre Xantus Barbaráról: „Elárulom, a legjobban az tetszik benne, hogy őszintén szeret engem”

Egy kép miatt kezdett el terjedni a hír, hogy a Drága örökösök két szereplője egy párt alkot. Tényleg működik közöttük a kémia.

Mind Barbara, mind Imre közösségi oldalán van olyan kép, amelyen összebújva láthatóak. Legutóbb a színész tett fel közös, jókedvű fotót, ami egy moziban készült. Látszik rajtuk, hogy igen jól megértik egymást. „Valóban működik a kémia közöttünk” – mondják szinte egyszerre, és azt is, hogy a legutóbbi fotó megjelenése óta sokan kérdezgetik tőlük, mi van közöttük. A válasz pedig, hogy csak barátság. „A sors ajándékának tekintjük a barátságunkat, pedig amikor találkoztunk, lábon lőttem Imit. Látásból ismertük egymást, de soha nem dolgoztunk együtt, a Drága örökösök forgatásán találkoztunk 2020-ban. Ő Attilát alakítja, én a feleségét, Ibolyát, aki ugye börtönben volt miatta.” „Sokat beszélgettünk a felvételek szüneteiben – veszi át a szót Imre. – Telefonszámot cseréltünk, hívtuk egymást, és egyszer csak azt vettük észre, hogy olykor éjszakába nyúlóan telefonálunk. Szerintem mára nem sok titkunk maradt egymás előtt.” Voltak kiállításon együtt, beültek egy ebédre, Barbara meghallgatta Imre Szolnoki ­Péterrel nemrég készített dalát, de a színész is tapsolt már barátnőjének a koncertjén. Szóval nem csoda, hogy posztolnak közös fotókat.

A Drága örökösökben házaspárt játszanak (Fotó: Sajtóklub RTL/fotocentral.hu)

Barátság férfi és nő között?

Barátságuk kiállta az idő próbáját is, egész pontosan azt az időszakot, amikor szünetelt a sorozat forgatása. „A mi szakmánkban, a mi közegünkben ez nagy szó, mert a színészek találkoznak egy előadás miatt, vagy kiállnak egy ügy mellett, aztán mindenki megy másik irányba. Persze egy rendezvényen úgy ölelgetjük egymást, mintha országos cimborák lennénk, de ez legtöbbször látszat, mert valójában az élet meg a munka elsodor minket egymástól” – mondja a színésznő, amivel Imre is egyetért. „Amúgy nem nagyon hittem a női-férfi barátságban – folytatja Imre –, mert egyikük mindig többet akar. Inkább abban, hogy ha volt valami férfi és nő között, az átalakulhat barátsággá. De Xantus, sokszor én csak így hívom, rácáfolt erre.” „Imucival ellentétben én hittem benne. Középiskolásként csak fiúbarátom volt, ebben a korban a lányok nem igazán viselkednek egymással tisztességesen, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom. A néptáncos lányok közül voltak barátnőim, a nagy négyes, ahogyan mi hívjuk egymást, sőt velük ma is a legjobb barátok vagyunk. Van egy pszichológus barátnőm, és persze Gregor ­Bernadett, de a többi barátom férfi.” Aztán máris rátérnek arra, hogy mit szeretnek egymásban. „Én azt, ami a legjobb és a legrosszabb tulajdonsága Iminek, hogy mániákus, nem hagyja magát eltéríteni, tűzön-vízen hajt előre. És hogy nagyon tiszta, igazságszerető ember.” „Most, hogy elpirultam, elárulom, a legjobban az tetszik benne, hogy őszintén szeret engem. Tetszik, hogy tele van tervekkel, ötletekkel, és hatalmas energiája van. Végtelenül jólelkű ember. Csak sokszor elkésik. Korábban rádióban dolgoztam, elhívtam két interjúra, egyikre sem ért oda. Azt mondta, épp kereket cserél az M3-ason.”

Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

„Halálosan szerelmes vagyok”

Persze adódik a kérdés, hogy ha ennyire jól megértik egymást, valójában nincs-e több közöttük. Vagy van rá esély, hogy a barátság átfordul valami intimebbe? Barbaráról tudjuk, most éppen imád független lenni, Imre közösségi oldalán pedig az szerepel, hogy nincs megjeleníthető kapcsolata. „Ez barátság annak minden velejárójával, és nincs rajta az a nyomás, hogy egyikünk többet akarna a másiktól, még ha évődünk is, ugratjuk is egymást. Különben is szurkolunk a másik szerelmi életének” – mondja Barbara, miközben barátja helyesel. „Már csak azért is így van – folytatja Imre –, mert én halálosan szerelmes vagyok, életemben nem szerettem még így senkit. Szóval Xantus szurkolása jól jött nekem, és csak így tovább.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!