Hazai sztár

Mester Tamás – Vajon a gyönyörű festőművészért feladja a családalapításról vallott nézeteit?

A zenész korábban markáns véleményt fogalmazott meg a párkapcsolatokról, a házasságról.

Ahogy ezt korábban a story.hu is megírta, Mester Tamás szerelmes. Korábban nemigen fordult elő, hogy a közösség oldalán szétkürtölte volna boldogságát, most mégis ez történt. „Amikor már elfogadtam, hogy nekem a remetelét van megírva… Akkor jött Ő” – posztolta a róla és párjáról, a nála húsz évvel fiatalabb Nagy Boglárka festőművészről készült képek mellé. A kiírás szerint maga is meglepődött azon, hogy 52 évesen szerelmes lett, sőt lehet, életre szóló párra lelt. A nagy Ő-re, hiszen még a betűt is naggyal írta.

Kamasz vagy Casanova?

Azért is szokatlan és egyben jelentős a posztja, mert kevés magyar sztár magánéletét övezi annyi legenda, pletyka, mint Mester Tamásét. Hívták felnőni képtelen kamasznak, meg 21. századi Casanovának is. Tény, hogy eddig senki miatt nem hajtotta igába a fejét, habár szerelmes már volt. „Három barátnőmnek már sikerült kihozni belőlem a gondoskodó, gügyögős, becézgetős férfit – mondta pár éve a Storynak. – Furcsa, de minden exem különböző karakter volt, mindegyikük más tulajdonságával hódított meg. Az azonban közös volt bennük, hogy nagyon humorosak voltak, és ami a legfontosabb, egyikük sem akart megfosztani a függetlenségemtől. Tisztában voltak azzal, hogy szükségem van a saját életteremre. Ha úgy tartja kedvem, szanaszét hagyom a lakásban a törölközőket és a pizzásdobozokat, nincs szükségem arra, hogy összepakoljon utánam valaki. Én mindig is olyan nőt kerestem, aki mellett még szabadabb lehetek.”

Fotó: press.tv2.hu/fotocentral.hu

Kis szerelemek után jön a nagy

Tamás soha nem rejtette véka alá azt sem, hogy nem lesz könnyen szerelmes. „A szex egy dolog, de a szerelem egészen más lapra tartozik. Az érzékiség, a szenvedély megélése könnyű, de nehezen leszek igazán szerelmes. Azt hiszem, ezt a Sors intézi. Jómagam maximum annyit tehetek, hogy felkészítem magam arra, hogy érettebb legyek egy igazi kapcsolatra. Bár egyszer egy barátnőm azt mondta, hogy a ’kis szerelmek’ tanítanak meg az ’igazi’ befogadására, ami egyelőre nem tudom, mikor jön el – vallotta be évekkel ezelőtt. Nos, úgy tűnik, Boglárka személyében eljött. A kérdés már csak az, vajon a festőművész mit szól Tamás házasságról és családalapításról vallott nézeteihez, akinek a szülei kétéves korában váltak el. – A házasság egy hatalmas butaság – ezt szintén lapunknak fejtegette. – Miért írjam alá egy pap és anyakönyvvezető előtt, hogy szeretem a másikat, és harminc évig szeretni is fogom? Erre nincs semmi garancia, mégis az emberek a papírtól valamiféle biztonságot remélnek. Egy okmánnyal nem lehet hűségre kötelezni senkit, és a fogadalom sem óv meg a félrelépéstől. A legborzasztóbb, hogy az emberek azt hiszik, birtokolhatják a másikat, főleg, ha erről írásuk is van. A férfiak ezt nehezebben viselik, mint a nők. Mi kimondottan utáljuk, ha megszűnik az ’én’, és csak a ’mi’ marad. Én nem keresem a másik felemet, mert egész vagyok!”

Nagy Boglárkával az egzotikus Balin tartózkodnak (Fotó: Archív)

Távol áll tőle az apaság

A gyerekvállalásról is megvolt a maga véleménye. „Jóban vagyok a gyerekekkel és szeretem őket, de tiltakozom a felnőtt lét ellen, ami azzal jön el, hogy az ember felelősséget vállal. Én nem tudnék egy másik emberi lényért, egy kisgyerekért felelősséget vállalni… Szerintem akkor érdemes családot alapítani, ha létre tud jönni a ’mi’. Csakhogy ez magával hozza azt, hogy az ’én’ kicsit meghal. Én nem akarok meghalni. És nem osztom azt a véleményt, hogy feltétlenül mindenki azért lenne itt a Földön, hogy az evolúciót továbbvigye. Létezhetünk páran azért is, hogy játsszunk, szórakozzunk, jól érezzük magunkat. Bennem nincs olyan ösztön, hogy tovább kellene örökítenem a génjeimet. Szerintem ahhoz is felelősség kell, hogy valaki kimondja, nem akar gyereket, s nem nemz összevissza utódokat a világba. Én kimondom, úgy érzem, egy gyerek megakadályozna több dologban is. Ez egy egyéni felelősségvállalás.”

Kiemelt képek: press.tv2.hu/fotocentral.hu, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!