Hazai sztár

Ifj. Schobert Norbi: „Sokszor azt gondolom, nem vagyok elég jó”

Schobert Norbi és Rubint Réka nagyfia szeretne kilépni a szülei árnyékából, ezért vállalta a szereplést a TV2 realityjében.

A napokban kiderült, a 17 éves fiú lett a Farm VIP győztese, sikerült bebizonyítania, hogy híres szülei nélkül is megállja a helyét. Sokan hiszik a „kis” Norbiról, hogy elkényeztetett, nagyképű sztárcsemete. A valóság egészen más, a fiatalemberre ráférne egy kis önbizalom. „Javarészt azért vállaltam a felkérést, hogy kilépjek a szüleim árnyékából és megmutassam, milyen vagyok valójában, mert sokan rosszul ítélnek meg a közösségi médiában. A pozitív üzenetek, kommentek mellett rengeteg rosszindulatú megjegyzést kapok, azt gondolják, hogy beképzelt és elkényeztetett gyerek vagyok, pedig ez egyáltalán nem igaz. Sőt! – kezdi az ifjabbik Schobert Norbi, aki nemhogy el lenne szállva magától, sokáig önbizalomhiánnyal küzdött. – Sokszor azt érzem, hogy nem vagyok elég jó, nem vagyok képes bizonyos dolgokat véghezvinni, legyen az akár egy sporteredmény, akár egyéb célkitűzés. Reménykedtem, hogy a Farm VIP-ban majd lesz lehetőségem magamnak is bizonyítani, mert ha jól teljesítek a feladatokban, akkor sikerélményem lesz és lelkileg is megerősödöm.”

Édesapjával együtt is vezetett már edzést (Fotó: Archív)

„Azt hitték, kényes leszek”

Norbiról azonban nem csak a kommentelők vélekedtek negatívan, mint kiderült, a játékostársai is rosszul ítélték meg őt. „Több csapattársam is azt gondolta, amikor először találkozott velem, hogy kényes leszek, ellinkeskedem a feladatokat, úgyhogy nagyon féltem, hogy nem tudok majd beilleszkedni, kiközösítenek, és magamra maradok a játék során. Szerencsére nem így lett, és többekkel is nagyon jó kapcsolatot sikerült kialakítanom – vallja be a 17 éves fiú. – Ráadásul az emberek véleménye is megváltozott rólam. Már alig kapok negatív kommenteket, és a szüleim bejegyzései alatt is egyre több a pozitív hozzászólás. Anya például, hogy ezzel is erősítse az önbizalmamat, rendszeresen kifotózza és átküldi nekem azokat az üzeneteket, amik rólam szólnak és dicsérnek.”

Dudás Mikivel (balra) is jóban lettek (Fotó: Archív)

Volt párja miatt lett zárkózott

Norbi a Farm VIP legifjabb versenyzője volt, és nem bánta meg, hogy benevezett. „Nagyon sokat változtam a műsornak köszönhetően, az azt követő hónapokban. Például korábban nem igazán tudtam kimutatni az érzéseimet, a játék során viszont kénytelen voltam őszintén vállalni a véleményemet, különben azt gondolták volna, hogy sumákolok és nem állok bele a dolgokba. Ez a zárkózottság abból fakadt, hogy nagyot csalódtam a korábbi páromban, és onnantól falat építettem magam köré. Mostanra ez is megváltozott. Úgy érzem, komoly személyiségfejlődésen mentem keresztül.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!