Hazai sztár

Hajdú Péter: „Már most érzem, Domit jobban elkényeztetem majd, mint a másik két gyerekemet”

Kisfia édesanyjával, Láng Eszterrel már az első kézfogásnál érezték azt a bizonyos szikrát.

Hosszú időn át csak egymás hangját ismerték, Eszti tévés szerkesztőként többször is egyeztetett a producerrel, mielőtt személyesen is bemutatkoztak volna. Mindketten párkapcsolatban éltek, bár nem voltak már boldogok. Egy véletlen találkozás viszont mindent megváltoztatott.

Nehezen hozta meg a döntést

2019 nyarán egy koncerten futottak össze, és nagyon megörültek a viszontlátásnak. Szó szót követett, észrevétlenül teltek az órák. „Mindketten a volt párjainkkal érkeztünk a helyre, de valahogy úgy alakult, hogy szinte az egész estét átbeszélgettük ketten. Akkor ott már egyértelmű volt, hogy ez több mint szimpátia, és a találkozás elgondolkodtatott mindkettőnket – emlékszik vissza Eszti, aki ekkor már egy ideje az ötéves kapcsolata végét taposta. Mégis nehezen hozta meg a végső döntést. – Tudtam, hogy ez már nem egy működő kapcsolat, de nehezen bírom a változásokat. Peti ultimátumot adott, és ez kellett, hogy lépjek. Magamat is megleptem, de egyik nap elköltöztem. Petivel azután tiszta lappal vágtunk bele a kapcsolatunkba.”

Utólag minden értelmet nyert

Abba a nagybetűs kapcsolatba, amire egész életében vágyott. Eszti ugyanis éppen a harmincas éveire tervezett családot. „Korábban sokáig a karrier volt az első helyen. Peti mellett éreztem meg először, hogy ez lehet másként is – mondja. Az idei Valentin-napra pedig meg is érkezett a kis Hajdú Dominik, aki bearanyozza a mindennapjaikat. – Végül fiatal anyuka lettem, és semmit sem csinálnék már másképp. Utólag minden értelmet nyert. Ráadásul bár Domi pici még, olyan személyiség, aki mellett könnyedén újra munkába álltam, mert imádja a pörgést. Az apukájára ütött, utálja a nyugit, az otthon ülést, folyton jönne-menne, intézkedne. Úgyhogy élvezi, hogy viszem magammal mindenhova” – újságolja Eszti, majd szóba kerül a vállalkozása. Társával babaúszással, pontosabban korai vízi fejlesztéssel foglalkoznak, aminek ő viszi az üzleti részét.

Fotó: Bognár Bogi

„A szívét-lelkét kiteszi”

Nem gondolta soha, hogy a média világából ide csöppen, de nagyon élvezi. Főleg, hogy a saját kisfián tapasztalja, mennyire hasznos dolog ez a piciknek. „Nem vagyok a siettetés híve, hagyom Domit a saját tempójában fejlődni, ami egyébként látványosan gyors. Félévesen hónapokkal megelőzi a korát, épp mászni készül.” És hozzáteszi azt is, kisfia olyannyira siet, hogy máris apás korszakba lépett. „Én már vesztésre állok, Peti vezet. Mondhatni, a kiszolgáló személyzet vagyok, és apa a minden. Mégis szívmelengető nézni, milyen szerelem van köztük. Peti sokkal jobb apuka, mint azt valaha gondoltam. Ha itthon van, megszűnik minden, szívét-lelkét kiteszi a gyerekeiért. Mindennap közös program nálunk az esti fürdetés. Reggelente pedig beviszem Domit közénk az ágyba, és játékkal indítják a napot.”

„Szentimentálisabb lettem”

A producer utoljára 12 éve, Dávidka születésekor babázott. Eszti tartott is attól, mennyi türelme lesz majd egy csecsemőhöz, bár látta, mennyire jó apukája a nagyoknak. „Nem mondom, hogy minden zökkenőmentes volt az elején. A férfiak ilyenkor háttérbe szorítva érzik magukat, de szerintem egy kisbaba érkezése mindenhol felborítja az életet. Nálunk szerencsére nagyon hamar igazi harmónia követte a változást” – mondja Eszti. „Sokkal szentimentálisabb lettem – veszi át a szót Peti. – Egyszerűen elolvadok egy mosolytól. Összeszorul a szívem, ha legörbül a szája. Már most érzem, hogy Domit jobban elkényeztetem majd, mint a másik két gyerekemet.”

Nem féltékenyek

Minden kapcsolat megrontója lehet a zöld szemű szörny, de Eszti és Peti ettől félnek a legkevésbé. „Se én, se Peti nem vagyunk féltékenyek. Biztosak vagyunk magunkban és egymásban is. Én mindig úgy gondolkodtam, hogy aki menni akar, az menjen nyugodtan. Ma is ezt vallom.”

Így kerek a világ

Peti imádja, ha mindhárom gyermeke körülötte nyüzsög, amikor mindannyian összeülnek a teraszon. Interjúnk alatt is épp Dávid toppan be az ajtón. „A kisfiam többet jön mostanság, de Noncsi is sokat van itt. Úgy kerek igazán a világ, ha mindenki itt van” – mondja. Az ötfős mozaikcsaládnál viszont nem is akarnak népesebbet. „Nem tervezünk kis tesót. Persze ha máshogy alakul, örülni fogunk, de alapvetően nincs a tervek között még egy baba. Domi így sem egykén nő fel. Van nővére és bátyja is – teszi hozzá Eszti, aki sosem akart második anyukaként funkcionálni Noncsiéknál. – A barátjuk akartam lenni Peti gyerekeinek, és azt hiszem, ez sikerült is. Tudják, hogy mindig számíthatnak rám.”

Fotó: Bognár Bogi

Ökumenikus esküvő várható

Már csak az esküvő hiányzik ebből az idillből, ami a korábbi tervekhez képest egy évet csúszik. „Eszti nem 100 százalékosan elégedett a külsejével, a nyárról már lecsúsztunk, egy ködös őszi nap pedig meg nem az álmunk, úgyhogy átettük az esküvőt jövő nyárra – árulja el Peti. Azt is megtudjuk, hogy első esküvőjével ellentétben ezúttal nem akar világraszóló szóló ünneplést. – Nem mondom, hogy szűk körű lesz, szeretnénk, ha a szeretteink, a barátaink velünk ünnepelnének. De nem is lesz hatalmas.” A templomi esküvőről sem mondtak le, noha a producer egyszer már kimondta az oltár előtt az igent, ráadásul más felekezethez is tartoznak. „Még az utánajárásnál tartunk ebben a témában, de úgy tűnik, hogy a templomi esküvő ökumenikus szertartás keretében összejöhet. Mi nagyon szeretnénk.”

„Hiányzik, ha nincs mellettem”

Hogy létezik-e garancia a tökéletes házasságra? „Ha az ember összeköti valakivel az életét, azt gondolja, ez örökkön örökké tart majd. Különben minek menne bele? De sajnos van olyan, hogy a párok nem tudják életben tartani a szerelmet. Arról nem beszélve, hogy soha nem lehet tudni, melyik fél hülyül meg egyszer, és megy szét miatta a kapcsolat – vélekedik Peti. De azon van, hogy ez náluk soha ne következzen be. – Szerintem nagyon fontos, hogy hosszú évek után is érdekeljen a másik, és ne hűljön ki a szexuális vonzalom. Nem tudom mi az orvosság erre, de nyilván az ember arra törekszik, főleg egy rosszul sikerül első házasság után, hogy a másodikban már jobban figyeljen minden jelre. A pozitívat értékelje, a negatívból tanuljon. Ritkán, 3-4 alkalommal fordult elő velem életemben, hogy egy lány nem egyre kevésbé, hanem egyre jobban érdekeljen. Esztiben nemcsak a külseje tetszett, hanem az is, hogy az első perctől kezdve sok közös témánk volt. Sőt a humorunk is hasonló. Mellette elég hamar, egy hónapon belül éreztem, hogy megállapodnék, és ő az igazi. Rengeteg volt az egyezés köztünk, ami egy erős alap. Három év után is hiányzik, ha nincs mellettem.”

Kiemelt képek: Bognár Bogi

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!