Hazai sztár

Bangó Marika – Hetek óta készül a szentestére

Vásárlással töltötte az adventi időszakot az énekesnő, hogy mindent tökéletesen előkészíthessen családjának az év talán legvarázslatosabb napjára.

„Semmit nem bízok a véletlenre – kezdi beszélgetésünket az énekesnő, aki férjével, ­Elemérrel az adventi hétvégéken bevásárlókörútra indult. – Jó előre megvásároljuk azokat a szükséges dolgokat, amik elállnak. Mivel nagyon sok fellépésem van, úgy kell szerveznem a napokat, hogy mindenre jusson idő” – mondja Marika. Épp ezért az otthonuk már hosszú hetek óta teljes pompájában ragyog, a karácsonyfát azonban egyelőre csak a családtagok láthatják.

Elisa imádja a nagyszüleit (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

„Nem csak a házunkat, a lelkünket is ünnepi díszbe öltöztetjük, hangolódunk, az unokáink így tanulják meg a hagyományainkat – teszi hozzá. – A gyerekek már kiröpültek, de igazából egész évben egymásnak adják a kilincset. Gyakran időznek nálunk, szenteste pedig mindannyian együtt leszünk. A csokitortám – ennek titkos receptje van –, bejgli és töltött káposzta biztosan kerül az asztalra. A káposztát frissen, 24-én főztem. Mi csak az unokákat ajándékozzuk meg. Azt sem visszük túlzásba, utána pedig átmegyünk édesanyámhoz, ahol lekapcsolt villany fogad minket. Mi a bejáratnál kántálunk, karácsonyi szent énekeket éneklünk, és ezután kapunk bebocsájtást. Csodálatos időszak ez, próbáljuk kiélvezni” – árulja el.

Elemérrel minden évben beszereznek egy-egy új karácsonyi dekorációt (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!