Hazai sztár

Demcsák Zsuzsa – Máris zsongnak körülötte a férfiak!

Semmi nincs kizárva, akik ismerik, tudják, a ­műsorvezető élete egyik legsikeresebb és legmozgalmasabb időszakát éli.

Voltak, akik jó előre megjósol­ták második házassága kudarcát, másokat viszont derült égből villámcsapásként ért a bejelentés: a 44 éves Demcsák ­Zsuzsa válik 40 éves indiai férjétől, ­Krishantól. Hiszen az elmúlt években szinte csak azt hallottuk tőle, mennyi pozitív változást hozott az életébe ez az új kapcsolat. Ráadásul korábban hosszú évekig szenvedett egy olyan házasságban, amelyből mindenáron el akart menekülni… Zsuzsa többször nyilatkozott arról, milyen párkapcsolati pokol volt az első házassága. Annak idején azt is elárulta, hogy telefonjában őrizte azt a képet, amit egy veszekedés után készített az arcáról. Kék-zöld foltok, véraláfutásokkal. Másnap a sminkesnek a stúdióban sok munkába került, hogy eltüntesse őket. És nem ez volt az egyetlen eset. „Mindent megtettem, hogy megmentsem ezt a házasságot. Egyszerűen nem fért bele a világról alkotott képembe, hogy elváljak. Sokáig mindent megbocsátottam. Mindent” – mondta annak idején a Storyban. Az első válás nem volt könnyű. Évekig tartott, amíg hivatalosan és lélekben tökéletesen le tudta zárni azt a kapcsolatot. Azt mindig hozzátette, gyerekei, Benedek és ­Tamara mindennél fontosabbak a számára.

Három boldog közös év után válnak Krishannal (Fotó: Fülöp Dániel/fotocentral.hu)

Megszenvedett a boldogságért

A megpróbáltatások azonban nem értek véget. Több mint nyolc esztendeje már, hogy rákos sejteket találtak a szervezeté­ben. Szerencsére, hála a gyors és körültekintő kezelésnek, ma már nyoma sincs a betegségnek. Majd alig két év múlva következett a karrierbeli mélyrepülés, miután távozott az ATV-től. Jó ideig volánhoz sem ülhetett ittas vezetés miatt. Hónapokig szinte semmit sem lehetett tudni róla. A család, a sport és az angol­tanítás töltötte ki a mindennapjait. Ám alaposan csalódtak, akik mindezek után örökre leírták. A műsorvezető ugyanis nemcsak hogy látványosan visszatért a 2019-es Ázsia Expresszben, hanem szerelemre is talált forgatás közben Krishan Dangwal, a 4 évvel fiatalabb indiai tévés személyében.

Pokolból a mennybe

Ha az első házasság maga volt a pokol, a következőt, legalábbis annak kezdeti időszakát nyugodtan nevezhetjük mennyeinek. Igaz, talán volt benne némi menekülés is… Krishan személyében mindenesetre olyan szerető, intelligens, mély érzésű emberre talált, amilyenről addig csak álmodott. A közös jövő sokáig csodálatosnak tűnt. Krishan nyugalma, bölcsessége egészen más volt, mint amit első házasságában megtapasztalt. És ami talán a legfontosabb, kamasz gyerekei és családja is azonnal befogadta az indiai társat. „Igazából senkinek sem kellett elfogadnia, olyan természetesen simult bele a családunkba. Először a fiammal, Benedekkel találkozott, aki aznap este lelkesen újságolta a húgának, milyen jó fej is Krishan. Aztán meglátogattuk a szüleimet, ahol a férjem rövidesen együtt főzött az édesanyámmal a konyhában, majd apukámmal beszélgetett politikai, földrajzi kérdésekről. Nagyon jól megértették egymást… Pedig amikor még Srí Lankáról megmutattam a gyűrűmet édesanyámnak, és közöltem, hogy férjhez mentem, csak legyintett, mondván, ez csak amolyan vakációs fellobbanás, mire hazaérek, úgyis elfelejtem” – mesélte Zsuzsa annak idején a Bestnek. 2020 tavaszán szűk körben össze is házasodtak. Krishannal kétségkívül jóval kiegyensúlyozottabb volt a műsorvezető élete. Azt is elárulta a Bestnek, hogy a férfi mentalitásának, keleti nyugalmának köszönhetően még nagyokat veszekedni sem tudnak igazán.

A Farm VIP-ban Gáspár Zsoltival (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

A biztos családi háttér, a támogató nyugalom megtette hatását. Zsuzsa tévés karrierje újra beindult. Egymás után forgatta a Farm VIP évadjait, majd következett a Dancing with the Stars és a Money or Love. Ennek forgatására utazott ki Zsuzsa alig két hónapja. ­Krishan akkor már jó fél éve újra Indiában élt. A szakítás tényét júliusban még hevesen cáfolták. Pedig már akkor elindultak a találgatások. Az viszont tény, hogy az elmúlt években Zsuzsa maradt a családfenntartó, ­Krishan jógastúdiója nem hozta meg a várt sikert. Bár a műsorvezető legújabb instagramos posztjai szerint gyászolja második házasságát, barátai szerint az elmúlt hetekben, hónapokban több udvarlója is akadt. Zsuzsa pedig nemcsak rendkívül intelligens, hanem erős is. A hozzá közel állók biztosak abban, hogy vár még rá valaki, akivel új életet tud kezdeni. Sőt az sem kizárt, hogy harmadjára is férjhez megy majd…

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!