Hazai sztár

Bodrogi Enikő: „A nagyszüleim sokszor Balázsnak adnak igazat”

Voith Ági és Bodrogi Gyula unokája nemrég a Story olvasóinak megmutatta a szerelmét.

Annak idején iskolai szerelemnek indult. Enikő már régen ­kinézte magának Balázst, de meg kellett várnia a megfelelő pillanatot, hogy kezdeményezhessen. Mondhatni, alapos terv szerint hálózta be a fiút, de előtte meg kellett várnia, amíg újra szabad lesz. „Kilencedikes voltam, amikor szemet vetettem Balázsra. Egy évfolyamra jártunk, de akkor még volt barátnője. Aztán szakítottak, és akkor már éreztem, van esélyem. Hogy is mondjam: eljött az én időm – mondja nevetve Enikő. – Ott álltam mellette, segítettem feldolgozni a szakítást, és nagyjából egy évvel a megismerkedésünk után össze is jöttünk. Azóta is együtt vagyunk. Az fogott meg benne, hogy nagyon hűséges típus. Tavaly érettségiztünk. Ő azóta az apukája cégében dolgozik, nekem pedig ugye jött az X-Faktor. Nem költöztünk még össze, de sokat vagyunk együtt. Hamarosan lesz egy kis lakásom, remélem, ott azért gyakori vendég lesz…”

A legjobb nyugtató

Enikő pár napja sajnos kiesett az X-Faktorból, de a korábbi adások alkalmával Balázsra mindenben számíthatott, párja végigizgulta vele a versenyt. A lányt a kemény téthelyzetek próbára tették, nagy súlyként nehezedtek a vállára. „Balázs nagyon jól meg tud nyugtatni. A nyár során többször előfordult, hogy éjszakánként felriadtam. Ilyenkor simogatta a hátam, elterelte a figyelmemet. Ezek nagyon jó pillanatok voltak, akkor is azt éreztem: minden helyzetben kitart mellettem.”

Enikőnek már véget ért az X-Faktor (Fotó: RTL Sajtóklub/fotocentral.hu)

„Hé, ti most kinek a pártján álltok?”

Enikő családja is befogadta a fiút. A szülei, valamint a híres nagyszülők, Voith Ági és ­Bodrogi Gyula is gyorsan megszerették. „Természetes, hogy minden édesapa félti a lányát, de az enyém nagyon jól fogadta Balázst. Látta rajta, hogy egyenes ember. Anyukámnak sem volt semmi kifogása ellene. Talán a bátyám volt egyedül először kicsit távolságtartó, mert Balázs nagyon sokat tud beszélni, ő meg csendes. Ezért valahogy eleinte kevésbé találták egymással a hangot. De mondtam a testvéremnek, jó lesz, ha hozzászokik, hogy Balázs ilyen. A nagyszüleim nagyon szeretik. Ha összeveszünk Balázzsal, a nagymamám általában az ő pártjára áll. Előfordult már, hogy a nagypapám is neki adott igazat. Ilyenkor persze megkérdezem: ’Hé, ti most kinek a pártján álltok? Nem az én nagyszüleim vagytok?’ De hát mit tehetnék? Ők mindig őszinték. Nem fognak csak azért nekem igazat adni, mert az unokájuk vagyok.”

Édesapjával és nagyszüleivel (Fotó: Nagy Zoltán/fotocentral.hu)

„Ők a legőszintébb kritikusaim”

X-faktoros produkciói után Enikő természetesen mindig kikérte a nagyszülei véleményét is. „A papám elmondta, hogy min lehetne csiszolni, a nagymamám először szóhoz sem jutott a büszkeségtől. Igaz, azt is megjegyezték, ha hamis hangot hallottak. Nem csomagolták be a véleményüket, mert azt szeretnék, ha fejlődnék. Tudom, ők azt akarják, hogy a legjobban teljesítsek és a legtöbbet hozzam ki magamból. Ők a legőszintébb kritikusaim.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!