Hazai sztár

Tóth Andi és Marics Peti – A szerelem van az első helyen

Egyre komolyabb a kapcsolatuk: az énekesnő nemrég a koncertjére is elkísérte kedvesét, ahol Szikora Róberttel lépett fel.

A közös áprilisi Sztárban Sztár-produkciójuk előtt csak futólag, fellépésekről ismerték a másikat, a műsor azonban közelebb hozta őket egymáshoz. De akkor még nem sejtették, hogy ebből a találkozásból rövidesen szerelem bontakozik ki közöttük, noha a zsűriben ülő ­Lékai-Kiss Ramóna és a rajongók már akkor is odavoltak értük, mondván, micsoda szép párt alkotnának. Hogy Petinek hogyan sikerült meghódítania a fiatal énekesnő szívét, arról egyikük sem mesélt még, de az biztos, nem volt könnyű dolga.

Andi nehezen nyit

Sokan félreismerik Andit, és a dögös külseje, szabadszájúsága miatt azt gondolják, nagy kanállal falja az életet, így a férfiakat is. Pedig ez koránt sincs így. Sőt 23 éves korára egy kezén meg tudja számolni, hány fiúja volt életében. Nehezen nyit mások felé, és nagyon ritka az, hogy valaki annyira megfogja őt, hogy szerelembe esik. „Annyira egyszerűek manapság a férfiak, de sajnos a nők is. Hihetetlen felszínesség uralkodik, amitől falra mászom. Az ’éld ki magad’ mondattól pedig egyenesen undorodom. Arról nem beszélve, hogy mára teljesen felborultak a szerepek, és a férfiak elvárnák, hogy egy nő kezdeményezzen. Én ennél régimódibb vagyok. Azt gondolom, egy férfi vegye be a várat” – mesélte a Storynak márciusban a szép fiatal lány, aki akkor már érezte, hogy lassan jönni fog valaki az életébe. Ugyanis megfigyelte, nagyjából kétévente találja őt el Ámor nyila.

A kapcsolatukról nem beszélnek (Fotó: Archív)

Majd’ kicsattannak az örömtől

Egy hónap sem telt bele, és jött is Peti, akivel júliusban vállalták fel a kapcsolatukat. A románcot először a legtöbben tiszavirág-életűnek jósolták, mostanra azonban a szerelmesek kezdenek minden kétséget eloszlatni afelől, hogy ez egy komolytalan fellángolás lenne. Az énekes már Andi nagyváradi családját is megismerte, erről az énekesnő bátyjának néhány héttel ezelőtti esküvőjén készült képek árulkodnak, amiken fülig érő szájjal táncolnak, és látszik, hogy majd’ kicsattannak az örömtől. Múlt hétvégén Peti az Aréna szoborparkjában koncertezett, és Andi is elkísérte, pedig ő nem állt színpadra. Boldogságukat ­rosszakaróik sem tudják megtörni, akik nemrég Petiről és egy lányrajongójáról készült kép kapcsán próbálták összeugrasztani őket. „Nem csinálok innentől egy lánnyal se képet. Köszönjétek azoknak a jóindulatú embereknek, akik ebből már egyből keverik a sz*rt, hogy én megcsalom a barátnőmet, pedig csak próbálok jó fej lenni” – írta ki a közösségi oldalán Peti, aki ezzel egyértelművé tette, hogy számára Andi az első és egyetlen.

Mindketten az IstenEst visszatérő vendégei (Fotó: Archív)

Passzolnak egymáshoz

Az énekes, Andihoz hasonlóan, nagyon komolyan veszi a párkapcsolatait, aminek már korábban is hangot adott. Istenes Bence YouTube-műsorában pár hónapja például azt fejtegette, hogy ha őt valaki igazán érdekli, akkor csak az az egy lány létezik számára, csak rá néz úgy, hogy később a felesége is lehet. „Ha kapcsolatban vagyok, akkor annak csak úgy van értelme, ha azt komolyan veszem, és úgy érzem, annak lehet jövője. És tényleg álljunk úgy hozzá, hogy ne legyen megcsalás, figyeljünk oda egymásra, és nézzük meg, mit tudunk kihozni ebből az egészből” – vélekedett Peti. Gondolatmenetéhez pedig tökéletesen passzol Andi koraérettsége, aki lapunknak nemrég azt mesélte, lélekben 50 évesnek érzi magát, és egyáltalán nem bánná, ha már most, huszonévesen megállapodhatna. „Szeretnék egy kertes házat, ahol lehet egy kutyám végre. Nagyon szeretnék egy rottweilert. Elsősorban a magam boldogsága ez az álomkép, de ha valaki társul mellém, aki épít, akivel boldogítjuk egymást, az még jobb. Nem rémisztene az sem, hogy fiatalon férjhez menjek és családom legyen.” Lehet, hogy Istenes Bence és Csobot Adél párosa után ők lesznek a következő olyan sztárpár, akik a manapság megszokottnál jóval előbb vágnak bele a családalapításba?

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!