Hazai sztár

Gáspár Bea: „Már főzni sincs kedvem kettőnkre”

Férje szabadulna háromszintes, nógrádi házuktól, Bea viszont nem akar költözni.

Mást akar a ház ura, és mást az asszony, aki viszont az elmúlt években igencsak sok pénzt letesz az asztalra, és úgy érzi, az elkövetkező időszakot is átvészelik majd anyagilag. Kérdés, hogy meddig, mert Bea ezen a nyáron bizony elfáradt. „A nők soha nem pihennek. Ahol kert is van, pláne mindig van mit csinálni. Sajnos annyit dolgozok, hogy a virágaimra nem is jutott idén nyáron elég időm, a hét éve féltve őrzött, óriási leandereimen is túl kell adjak, egyszerűen nem bírom” – mondja Bea. Ez azonban minden, amitől hajlandó megválni.

Győző szabadulna a nagy háztól (Fotó: Archív)

Győző ellenben már a hatalmas ház eladását is fontolóra vette, annyira megrémítik az egekbe emelkedő rezsiárak. „Igaza van, hiszen egy háromszintes házról beszélünk. A rendszer korszerűsítése rengeteg pénzbe kerülne, ezen egyelőre nem gondolkodunk, ugyanakkor nincs jó megoldás jelenleg. A lányaink már kirepültek, Evelint alig látjuk, hiszen a főváros és Nyíregyháza között ingáznak a párjával. Virág szeptembertől vendéglátó szakra jár, szintén a fővárosba. Megígérte, hogy hétvégenként mindig meglátogat bennünket, ám neki is komoly udvarlója van, szerintem előbb-utóbb ezek a látogatások is ritkulnak majd. ­Győző azonban nem veszi számításba, hogy öt-tíz éven belül a lányaink gyereket szülnek, és akkor újra megtelik majd a házunk élettel. Rájuk is gondolni kellene! Akkor legyünk gondban, hogy nem férünk el?! Szeretem a nagy tereket, így nőttem fel, így telnek a házas éveim is, pont akkor húzzam össze magam, amikor unokáim lesznek?! Azt már nem! Szóval ez egy ördögi kör, amiből egyelőre nem látjuk a kiutat” – vonja le a következtetést Bea.

Már a leanderekre sincs ideje (Fotó: Archív)

„Igyekszem feltöltődni”

Amióta a főzőtudományával már nemcsak a családját, hanem a közönségét is elkápráztatja, szerepel a Hal a tortán adásaiban, ráadásul évente újabb szakácskönyvvel rukkol elő, rengeteget dolgozik. Otthon pedig várja a házimunka. „Idén nyáron egy kétnapos wellnessnyaraláson kívül csak a heti egy masszázs az, ami kikapcsolódást jelentett a számomra. Erre amúgy is szükségem van, mert idegbecsípődésem lett. Hiába, ha az ember sokat dolgozik, a teste jelez, hogy nem bírja. Mondogatom is itthon eleget, előbb-utóbb nekem is le kell majd tennem a lantot. Már a házat sem úgy takarítom, ahogy régen, pedig szeretem a rendet. A takarítónőm beteg, pedig ketten is alig győzzük, és sokszor eltelnek úgy délelőttök, hogy amit reggel elterveztem, abból szinte semmivel nem végzek. Őszintén szólva már főzni sincs kedvem kettőnkre. Úgy tűnik, így pihenem ki az elmúlt heteket, igyekszem feltöltődni, mire újra forgatni kezdünk” – magyarázza.

A lányok között mosolyszünet volt (Fotó: Archív)

„Virág zokon vette, hogy kimaradt”

Ha mindez nem lenne elég, idén nyáron még a lányaik lelkében is békét kellett teremtenie. „Nagyon örülök, hogy hosszú idő után sikerült rábeszélnem Evelint, mutassa meg végre, milyen ügyesen mozog a konyhában. Nagyon büszke vagyok rá, készen áll arra, hogy akár egy önálló családról is gondoskodhasson, és ezt a párja, Attila is nap mint nap tapasztalja. Jól főz, rendben tartja a lakást, azt hiszem, ezeket a tulajdonságokat jól megtanulta tőlem kiskorában, de jót tettek neki azok az évek is, amikor külföldön élt és tanult. Egy műsorban azonban egy Gáspár is sok, nem még kettő, így Virág lányomnak, aki legalább ennyire ügyes, el kellett fogadnia, hogy ki kell maradnia. Sajnos zokon vette, így már most feladatomnak érzem, hogy ha lesz következő évad, akkor ő is megmérettethesse magát.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!