Hazai sztár

Geszti Péter – Szeret felnézni a nőkre

A következő sztárpárok fotóit látva, nem az jut először eszünkbe róluk, hogy milyen rosszul néznek ki egymás mellett. Épp ellenkezőleg!

A magas, karcsú nők elképesztően gyönyörűek. Az alábbi magyar sztárpárok férfi tagjait sem zavarja, hogy kedvesünk nagyobbra nőtt náluk. Hiszen mit számítanak a centiméterek, ha megvan az a bizonyos szikra, ami éveken át tartó boldogságot eredményez!

Geszti Péter és Dietz Edit

Az előadóművész igazán szereti a magas nőket. „Volt olyan párom, aki Picurnak becézett, de engem sosem érdekelt a magasságom. Sőt a nőket sem” – mondta Geszti Péter egy korábbi interjúban a múltjáról. Ám nem csak korábban kezdett jóval magasabb nőkkel, gyermekei édesanyja is igazi modellalkat. Az 57 éves Geszti ráadásul, rátapintva a lényegre, hangsúlyozta, ő bizony kifejezetten szereti, ha egy nőre fel tud nézni, minden értelemben.

Edittel két lányuk van (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Polgár Árpád és Polgár Tünde

Legutóbb életkoruk ­miatt állították pellengérre a milliárdost és feleségét, amiért augusztusban a Sziget fesztiválon buliztak. A házaspár 23 éve alkot egy párt, jóban-rosszban kitartottak egymás mellet, ám kapcsolatuk kezdetén Tünde nem igazán gondolta, hogy Árpád lesz a férje. Ezt azonban nem a férfi magassága miatt gondolta így, sokkal inkább a pénztárcája miatt. „Megjelent egy cabrióval, elvitt a legjobb étterembe, ott úgy ugrálták körbe, mintha egy maharadzsával ülnék szembe” – mesélt erről korábban a Szerelemcsütörtök című műsorban a luxusfeleség.

Tündét jobban zavarták az anyagiak (Fotó: Nagy Zoltán/fotocentral.hu)

Szente Vajk és Molnár Andrea

Egyesek szerint a magasabb férfiaknak jóval nagyobb a sikerük a nőknél. A rendező ellenben az alacsonyabb férfiak táborát ­erősíti, gyönyörű partnerei számából ítélve azonban itt is bebizonyosodik, hogy a nők többségének nem a magasság a fontos. Jelenleg is egy nála magasabb hölggyel, a Dancing with the Stars tavalyi zsűritagjával, Molnár Andreával alkotnak párt. Sokan úgy tudják, hogy színész-rendező tehetségével vette le Andit a lábáról.

A rendező a tehetségével vette le a lábáról a táncművészt (Fotók: Schumy Csaba, Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!