Külföldi sztár

A sztárvilág legmagasabb szépségei – 180 centi fölött is gyönyörűek!

Sudár termetüket mindenki irigyli, pedig árnyoldala is van annak, ha valaki nőként szokatlanul magasra nő.

Sigourney Weaver – Nevet változtatott a termete miatt

Az Alien-filmek egykori sztárja (a kiemelt képen balra) 72 évesen „csak” 180, de fiatalon pár centivel még magasabb is volt. Már 11 évesen egy fejjel kilógott a többi gyerek közül, így folyton csúfolták, ő pedig rém esetlennek érezte magát. A nevét is azért változtatta meg, hogy jobban passzoljon a termetéhez. „Milyen már egy égimeszelő a rövid Sue vagy Suzie névvel! A Sigourney-t­ A nagy Gatsbyben olvastam, és megtetszett – mesélte. Színésznőként eleinte sokszor a magassága miatt nem kapott meg szerepeket. – Kinek jó az, ha a partneremnek dobozra kell állnia, csak hogy a szemembe nézhessen? Viszont így sokkal izgalmasabb, szokatlan karaktereket játszhattam el, ami végül jót tett a karrieremnek” – mondta.

Nicole Kidman – Tiniként nem volt semmi önbizalma

Az 55 esztendős színésznő (a kiemelt képen középen) már 13 éves korára elérte a 177 centis magasságot, most 180 cm, és emiatt állandó önbizalom-problémákkal küszködött. „Nyakigláb tini voltam, tele bizonytalansággal és félelemmel, hogy nyilván egyetlen fiúnak sem kellek majd így” – mesélte. Ki tudja, talán ezért is vált ennyire hűséges, ragaszkodó típussá. Amúgy a termetét meghazudtolóan rendkívül érzékeny, lelkizős, bújós típus, kifejezetten nőies alkat, aki védelemre vágyik. Az sosem zavarta, ha a párja alacsonyabb nála – az volt Tom Cruise és most Keith Urban is.

Brooke Shields – A lánya még őt is túlnőtte

Egyik lánya, Rowan még nála is magasabb, a híres mama, aki 183 centi, pedig átérzi a problémáját, hogy gyakran próbál összegörnyedni. „Furcsa érzés nőként sokszor a legmagasabbnak lenni egy szobában, az ember ösztönösen próbálja kisebbre összehúzni magát. Sokszor magas sarkút is ezért nem veszek fel, mert nem akarom, hogy mások úgy érezzék, eltörpülnek mellettem. Ugyanakkor nagyon praktikus, hogy a felső polcot is mindig elérem” – mesélte nevetve az 57 éves színésznő, aki rég kibékült szokatlanul nyúlánk termetével. A lányainak is azt mondja: nézzék az előnyeit annak, hogy ilyen magasak: oda fognak figyelni rájuk.

Brooke a lányaival, Grierrel és Rowannel (Fotó: Archív)

Ireland Baldwin – Mostohaanyja a válláig sem ér

A 26 éves, 188 centis modell nemcsak híres édesanyjánál, Kim Basingernél nőtt magasabbra, de még apjánál, Alec Baldwinnál is. Férfiakat megszégyenítő termetét jól mutatja egyik közös fotója mostohaanyjával: Hilaria Baldwin a válláig sem ér! A modellkedés miatt Ireland korábban súlyos önértékelési zavarokkal küzdött. „Minden értelemben túl nagy voltam, ami étkezési zavarokhoz és szorongáshoz vezetett nálam” – árulta el. Ma a testpozitivizmust és az önelfogadást hirdeti.

Ireland és apja mostani felesége, Hilaria (Fotó: Getty images)

Brigitte Nielsen – Férje egy fejjel alacsonyabb nála

Az 59 éves dán modell-színésznő 185 cm, meglátva őt a legtöbb férfi hátrahőkölt, hiszen nemcsak testi adottságai lenyűgözőek, de a modora is lehengerlő. Sokan csak Amazonnak becézték, és kevesen merték randevúra hívni, eltekintve az olyan macsó nagyágyúktól, mint Sylvester Stallone vagy Arnold Schwarze­n­­egger. Mostani olasz férje, ­Mattia Dessi egy fejjel alacsonyabb nála, de Nielsent sosem zavarta, ha párja kisebb nála. „Anyám is olyan magas, mint én, nálunk ez volt a normális” – mondta.

Brigittét nem zavarja, hogy mostani, olasz férje is kisebb nála (Fotó: Profimedia)

Kiemelt képek: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!