Hazai sztár

„Iszonyú szórakoztató, csupa szív, szenvedélyes srác” – Hírességeket kérdeztünk Majkáról

22 évesen lépte át a ValóVilág luxusbörtönének kapuját, ahonnan már ózdi hősként távozott, majd az ország legértékesebb médiaszereplőjévé nőtte ki magát.

Stohl András: „Soha nem volt vele konfliktusom”

Az első pillanattól fogva nyomon követte az egykori villalakó pályafutását. „Már a VV-ben is kiderült számomra, hogy ő egy különlegesen tehetséges fiú ‒ mondja Stohl András. – Nem tudtunk neki olyan feladatot adni, amiből ne ő jött volna ki a legjobban. Azt gondolom, hogy a tehetsége előbb-utóbb utat tört volna magának, persze a nyilvános szereplés baromi jó ugródeszka, aminek minden előnyét és lehetőségét meglovagolta. Az pedig, hogy folyamatosan, töretlenül megy előre, ráadásul mindent sikerre visz, hatalmas dolog. Büszke vagyok rá, nagyon ügyes srácnak tartom, és emberileg sem tudok rá rosszat mondani. Nekem soha, semmilyen konfliktusom nem volt vele, nagyon jó humorú gyerek, hatalmasakat lehet vele röhögni, és persze eszmétlen bulikat tud csinálni!”

A TV2 Neked énekelek gálaműsorában Stohl Andrással, Nikával és Curtisszel (Fotó: press.tv2.hu TV2/fotocentral.hu)

Kollányi Zsuzsi: „Maszkulin, csökönyös egyéniség”

Az énekesnő éveken át koncertezett a rapperrel. „Peti borzasztóan szorgalmas, nagyon törekvő, mellette pedig kifejezetten jó üzletembernek tartom. Jól ért az emberekhez, nagyon figyel minden visszajelzésre, sokkal jobban, mint ahogyan azt gondolják. Sokan azt hiszik, hogy minden lepereg róla, de ez egyáltalán nem igaz. A sikeres emberek ismérve az alázat, ez pedig Petire is nagyon igaz, attól függetlenül, hogy maszkulin, csökönyös egyéniség. Felismeri az igényeket, kiszolgálja az embereket, de közben nem hazudtolja meg önmagát. Rengeteg munkát, energiát fektet a karrierjébe, nem tétlenkedik, 20 éve folyamatosan dolgozik, nem keres kibúvókat. Bár megosztó karakter, az vitathatatlan, hogy hiteles, önazonos, és nem akar többnek vagy másmilyennek tűnni annál, mint amilyen valójában. Szerintem ebben rejlik az ő sikere.”

Majkát a ValóVilág című realityshow-ban ismerte meg az ország (Fotó: Steindl Gabriella/fotocentral.hu)

Király Viktor: „Peti a nép gyereke”

Viktor szerint egy igazi showman. „Ő a nép gyermeke, akinek személyiségével, mondanivalójával nagyon sokan tudnak azonosulni. Rendkívül ügyes dalszövegírónak tartom, ­intelligensen tudja megfogalmazni, átadni a valóságot. Ráadásul az évek alatt nem tért le az útjáról, és autentikus maradt, ami szerintem hatalmas szó. Bár sok tehetséges előadó van hazánkban, de Majkának sikerült a legjobbak közül is kiemelkednie. S hogy miért? Mert a ­sikerhez nem elég csak a tehetség, ezt pedig ő is bebizonyította az elmúlt 20 évben. Peti egy igazi showman, nagyon ügyesen menedzseli önmagát, és persze igazi maximalista, aki ­szereti maga kézben tartani, egyengetni az imázsát.”

A legbátrabb páros című műsort együtt vezették Tillával (Fotó: TV2/Buzek Bence/fotocentral.hu)

Tilla: „Egyből megtaláltuk a közös hangot”

A műsorvezető egy tévés kampány során találkozott először a műsorvezetővel. „Imádom, szeretem Majkuszkát, talán a Majki névadás is tőlem ered. 2003-ban találkoztam vele először, amikor én a Big Brother 2-t vezettem, ő pedig a VV kísérőműsorának volt a házigazdája. Mindkettőnket felkértek Magyarország európai uniós csatlakozásának kampányához, és emlékszem, a TV2 akkori vezetősége azt javasolta, hogy szerintük ne vállaljam el a felkérést, nekem inkább az én szintemmel, Stohl Andrással kellene együttműködnöm, Majkával nem tartozunk egy ligába. Nem értettem egyet, úgyhogy elmentem, és egyből megtaláltuk a közös hangot. Igaz, nem lettünk azonnal országos cimborák, de az évek során elmélyült a barátságunk. Ugyan sokban különbözünk, ő például sokkal ­vehemensebb természet, mint én, de alapvetően mindig egyet gondolunk. Tipikusan az az ember, akit minél jobban megismernek, annál inkább szeretnek. Iszonyú szórakoztató, csupa szív, szenvedélyes srác, nagyon fontos számomra!”

Kiemelt kép: press.tv2.hu TV2/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!