Hazai sztár

Gájer Bálint: „Ha kell, pelenkázok, mosok”

Dolgozik, vagy épülő házuk munkálataival van elfoglalva, miközben apaként is szeretne a legjobban teljesíteni.

Nehéz úgy a kötelező feladatokra koncentrálni, ha közben édes gyermekkacaj zökkent ki egy családapát a dolgos hétköznapokból. Bálint mostanában ezért többnyire éjszaka dolgozik, nappal, amennyi időt tud, Kristóf­fal tölt.

„Igyekszem jó apa lenni”

Most is éppen babaúszásra vitte a családot. Igaz, még csak a medence széléről figyelte a vízben zajló eseményeket, ám nem tartja elképzelhetetlennek, hogy hamarosan aktívan is részt vesz benne. „Még nem merek bemenni egy ilyen órára, hiszen főleg anyukák vannak jelen, ráadásul nagyon féltem Kristófot. Számomra már az is nagy kihívást jelent, ha otthon együtt fürdünk. A fiam épp csak felállt, és már le sem akar ülni többé a fürdőkádban. Ennek ell​enére nincs olyan, amiben ne segítenék ­Briginek: ha kell, pelenkázok, ha kell, mosok, a legszívesebben azonban játszani szeretek vele. A nappaliban már óriási birodalmat hoztunk össze. Egyszóval igyekszem jó apa lenni” – kezdi Bálint.

Fotó: Archív

„A húgom sok mindenből kimaradt”

Nyaranta egymást érik a születésnapok a családjukban, ám az idei közül Kristófé volt a legfontosabb, amit a büszke szülők igyekeztek minél emlékezetesebbé tenni. „Bár tisztában vagyunk azzal, hogy nem nagyon fogja még fel ebben a korban egy kisgyerek, hogy mit is ünnepelünk, szerettük volna, ha minden családtagunk részt tud rajta venni. Sajnos a húgom az elmúlt időben sok mindenből kimaradt, ezért úgy döntöttünk, Székesfehérvárra szervezzük a nagy napot, mert így tud velünk ünnepelni a testvérem a legkönnyebben. Oda utaztak a szüleim is Marcaliból, másnap pedig meg sem álltunk Sopronig, ahol Brigi szülei is izgatottan vártak bennünket. Él-hal az anyósomért a fiam, és a lufik is nagyon tetszettek neki. Mivel viszonylag ritkán van gyerektársaságban, mi leginkább annak örültünk, hogy a kis unokatestvérét, a kétéves Maját is elhozták a szülei” – meséli Bálint.

Hamarosan elkészül új otthonuk (Fotó: Archív)

„A Covid alatt motiválatlan lettem”

Jelenleg albérletben élnek, de alig várják, hogy birtokba vegyék az otthonukat, amelyben négy hálószoba is helyet kap, így a jövőben egész biztos, hogy a nagyszülők is sok időt tölthetnek majd unokázással. Megbízható építtetőt fogott ki, aki a megbeszélt időpontra a kezükbe adta a kulcsokat, már csak a konyhabútor érkezésére várnak, emiatt októberre csúszik a költözés. „Fogalmam sincs, hogyan élem túl az elkövetkező heteket. El kell döntenünk, milyen színeket, burkolatokat válasszunk, a választék pedig szinte végtelen. Sokszor azon kapom magam, hogy éjszakánként is ezeket nézegetem, már ha éppen nem fellépésen vagyok. És egy másik kedves kötelességemnek is eleget kell tennem. A Covid alatt kissé motiválatlan lettem, nem tudtam, hogy lesz munkám a jövőben, emiatt csúszott szep­temberre a negyedik lemezem, a Kívánj hármat megjelenése. Most gőzerővel dolgozunk. A legkedvesebb dalhoz most vettük fel a szimfonikus részt, a kisfiam ihlette, és alig várom, hogy a közönségnek is megmutassam, de nagyon nem könnyű időszak ez a mostani a számomra” – teszi hozzá.

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!