Hazai sztár

Gáspár Győző: „Megyünk, mint a bolondok”

Nemrég Evelin után Virág is kirepült, kettesben maradtak Bea asszonnyal.

A 48 éves showman az első perctől kezdve egy húron pendül két lánya választottjával, igaz, nem tagadja, nagyon meglepődött, amikor ­Virág bejelentette, hogy barátja van. „Csak legyintettem, és azt mondtam: álmodik a nyomor. Nagyot lestem, amikor tényleg hazahozta, és bemutatta a párját” – meséli Győző.

Bácsinak szólítják

A családapának hatalmas kő esett le a szívéről, amikor megismerte Evelin és Virág udvarlóit. „Nincs annál nagyobb boldogság egy szülőnek, mint amikor a gyermeke normális párra lel. Sokaktól hallom, hogy utálják a vejüket, de én úgy szeretem őket, mintha a saját gyermekeim lennének. Úgy érzem, megütöttem a főnyereményt a vőjelöltjeimmel! – lelkendezik Győzike, majd azt is elárulta, milyen kapcsolatot ápol a fiúkkal. – Evelin párja, Atika egy belevaló gyerek, nagyon jóban lettünk, igazán megkedveltem őt, és szinte a kezdetektől fogva apósnak szólít engem. Virág barátját, Krisztiánt a születésétől fogva ismerem, a szüleivel is jó kapcsolatot ápolunk, úgyhogy ő inkább olyan, mintha a saját fiam lenne. Mindig olyan gyermekről álmodtam, mint Krisztián. Jóindulatú, tiszta szívű, nagyon tisztelettudó. Igaz, eleinte furcsálltam, hogy nem Győzinek vagy apósnak, hanem bácsinak szólít, de már egészen megszoktam az új nevemet” – mondja nevetve a showman.

A lányok is évek óta a nyilvánosság előtt élik az életüket (Fotó: Meglepetés Archívum/fotocentral.hu)

Egyformán öltözködnek

Győző és a vőjelöltjei kapcsolata tényleg irigylésre méltó. Nemhogy napi szinten beszél a fiúkkal, de még apósnapot is szoktak tartani hármasban. „Mivel mindannyian nagyon szeretünk öltözködni, ezért általában együtt megyünk ruhát vásárolni. Plázázunk, nézelődünk, dumálgatunk, és ami a legjobb: gyakran ugyanolyan darabokat veszünk. Szeretünk egyformán öltözködni, igaz, ez a lányoknak nem annyira tetszik, mindig megszólnak, hogy miért kell bohóckodni, de engem nem érdekel. Miért ne viselhetnék ugyanolyan cuccot, mint a vejeim? Ráadásul nem csak az ízlésünk egyforma. Több hasonlóságot is felfedeztem hármunkban. Például, hogy mindannyian intelligensek, jó fejek, precízek, pontosak vagyunk. Nem véletlenül mondják, hogy a lánygyerekek olyan fiút választanak maguk mellé, mint az apjuk. Tényleg így van!”

A fiúkat hamar befogadta Győzike és Bea asszony (Fotó: Archív)

El lettek kényeztetve

A Gáspár házaspár mindenben támogatja a fiatalokat, és közös életük elindításában is igen sokat segítettek. „Mindketten kaptak egy-egy új, teljesen berendezett lakást, ahol el tudták kezdeni a közös életüket. Evelin ugyan már tavaly októberben elköltözött otthonról, kétlaki életet élnek Attilával, hol Nyíregyházán, hol a budapesti lakásban tartózkodnak, míg Virág épp a napokban bútorozott össze Krisztiánnal. El sem hiszem, hogy mindkét lányunk kirepült a családi fészekből, de nem panaszkodom, ez az élet rendje. Örülök, hogy a fiúk mellett megtalálták a számításukat, de az biztos, hogy a vőjelöltjeim felköthetik a gatyájukat. Evelin és Virág igencsak el lett kényeztetve, úgyhogy nem lesz könnyű dolguk a lányokkal, de bízom benne, hogy megbirkóznak a feladattal. És remélem, hogy előttük is legalább olyan hosszú és boldog közös jövő áll, mint amilyet mi tudhatunk magunk mögött Bea asszonnyal!”

Milyen lesz kettesben?

„Semmilyen. Pont olyan, mint eddig. Folyamatosan dolgozunk, megyünk, mint a bolondok, forgatunk, fellépünk, úgyhogy örülünk, ha a vasá­r­napi ebédnél látjuk egymást” – mondja nevetve a családfő.

Kiemelt kép: TV2/press.tv2.hu/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!