Hazai sztár

Marsi Anikó – Mindig nagy családról álmodott… Még ha nem is ilyenről

A jelek szerint szintet lépett a Tények híradósának kapcsolata. Új párja által pedig tovább bővül a családja.

„Soha ne mondd, hogy soha” – nyilatkozta májusban a Tények riportjában Marsi Anikó, amikor arról kérdezték, hogy férjhez menne-e újra, továbbá arról is faggatták, hogy az ujján felbukkanó gyűrű eljegyzési ajándék-e. Az interjúban a híradós csak egyfajta „kedveskedésként” definiálta a ­Gyarmati Gábortól kapott ékszert, ám néhány napja, amikor a férfi angolul azt írta Marsi Anikó fotója alá, hogy „az én gyönyörű jegyesem”, bizonyossá tette, hogy kapcsolatuk szintet lépett.

Szakított a mintával

„Mi, hárman” – így fogalmazott Marsi Anikó, amikor öt éve közös interjút adtak édesanyjával a Storynak. A népszerű híradós akkor arra emlékezett vissza, hogy édesapja korán, 34 évesen hunyt el, és édesanyja ezután nem kereste más férfiak társaságát, kizárólag a gyermekeinek, a munkájának élt. „Begubózott, összezárt, és attól a pillanattól kezdve, hogy elvesztettük az apukámat, csak értünk élt tovább. A nővéremmel mi elfogadtunk volna bárkit, de nem azért, hogy apánk helyett apánk legyen, hanem azért, hogy a mamának legyen társa. Húzott egy falat, és hiába kértük, hogy keressen egy társat, ő nem akart” – fogalmazott a TV2 sztárja. Hosszú ideig éltek így, hármasban, tulajdonképpen addig, míg a Marsi nővérek ki nem repültek a családi fészekből.
Sok lélekbúvár egyetértene azzal, hogy valószínűleg kislány korában fogalmazódott meg Anikóban a vágy, hogy egyszer nagycsaládos életet éljen. Gyakran hangsúlyozta már híres emberként adott interjúiban, hogy az élet legfontosabb, legegyszerűbb alappillérei az ő szemében állandóak: amióta az eszét tudja, azt tartja követendőnek, hogy iskolába járunk, megházasodunk, gyerekeink születnek, majd következhet a boldog, nagycsaládos élet.

Gábor alig egy évvel a megismerkedésük után kérte meg a híradós kezét (Fotó: Archív)

Lacival ma is jóban vannak

Hosszú éveken át úgy tűnt, ezt a családi életet Palik László mellett éli Anikó. Ugyan „csak” két fiuk lett, de a nagy család mégis adott volt. Hiszen Lacinak az első házasságából született Júlia nevű lánya is aktív részévé vált az életüknek. Júlia erről három éve így beszélt a Storynak: „Anikóval évek óta barátok vagyunk, de annál egy kicsit több a mi viszonyunk. Fantasztikus anyukája a testvéreimnek, és boldoggá teszi az apukámat, emiatt én csak szeretni tudom. Tisztelem azért, mert sok olyan tulajdonsága van, mint az én anyukámnak: végtelen türelme van a gyerekekhez, rendkívül komolyan veszi a munkáját, mindemellett nagyon jókat tudok nevetni vele.” Annak ellenére, hogy Laci és Anikó a tavalyi évben elváltak, nincs hír arról, hogy a tévés és Júlia kiváló kapcsolata megromlott volna, minden bizonnyal továbbra is mint családtag tekintenek egymásra. Akárcsak Anikó és Palik László, hiszen a két fiuk örökre összekovácsolja őket. „Igen, Lacival ma is jóban vagyunk. Ez a közös gyermekeink miatt elengedhetetlen, ezt mindketten valljuk” – mondta Anikó egy hónapja a Best magazinnak. És valóban, két értelmes ember miért is ne tekintene egymásra úgy, mint családtagra – annak ellenére, hogy már más oldalán boldogok.

Palik Lászlóhoz fiaik miatt örökre erős szálak fűzik (Fotó: press.tv2.hu/fotocentral.hu)

Mindenkire figyelni kell

Anikó közvetlen családját, amelybe természetesen beletartozik édesanyja, a nővére és annak lánya is, vőlegénye, Gyarmati Gábor tovább bővítette. Gábor nagyobbik gyermekének, a tizenötéves Rozinának ugyanis Szulák Andrea az édesanyja. Fiának pedig Agócs Judit színésznő. A két művésznő így vagy úgy, de része lesz Anikó életének. Hiszen elég csak a gyerekek születésnapjára, iskolai eseményeire gondolni, ahol anyjuk és apjuk is megjelenik, és ahova miért is ne vinnék el jelenlegi párjaikat. Igaz, ennyi ember programjához igazodni, minőségi időt tölteni velük, egyáltalán részt venni a mindennapjaikban sok szervezést igényel, de az elfogadásáról, barátságos stílusáról, mély empátiájáról híres Anikónak ez nem okozhat gondot. Végül is – bár talán nem egészen ilyenre – nagycsaládos életre vágyott, és biztos, hogy minden tőle telhetőt megtesz majd, hogy a szűkebb és tágabb famíliában mindenki érdeke egyformán érvényesüljön.

Szűk körű esküvő

Marsi Anikó esküvője Palik Lászlóval 2005 októberében sajtónyilvános esemény volt, a Story tudósított róla. Ám 47 évesen a híradós már egy teljesen másfajta ceremóniát szeretne. A hírek szerint Gáborral szűk körben, csendesen, csak a család és a legközelebbi barátok előtt akarnak egybekelni.

Kiemelt kép: Birton szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!