Hazai sztár

Kasza Tibi: „Sokan féltenek, mi lesz velem a cimboráim nélkül”

A show-man gőzerővel szervezi a család külföldre költözését.

Jól tudja, mennyire megváltozik az élete, ha meglépi azt, amit évek óta fontolgatnak a feleségével: kétlaki életre rendezkednek be. Már most is folytonos változásban élnek, egy óvodással és egy háromhetes újszülöttel nincs két egyforma nap, Kasza Tibi szerencsére magabiztosan néz a jövőbe. Szerinte minden úgy sikerül majd, ahogy azt Mankerrel közösen elképzelték. Most éppen azt kell megszerveznie, hogy külföldről ‒ Thaiföldről vagy Amerikából ‒ is maradéktalanul eleget tudjon tenni magyarországi feladatainak. „Köztudott, hogy hamarosan kétlaki életre rendezkedünk be a családdal, de két gyerekkel minden nagyobb logisztikát igényel. Amikor a Pénzt vagy éveket! első szériáját forgattuk, még csak Lora Bella volt, most még komolyabb fejtörést okoz, hogy a forgatásokra hogyan fogok külföldről hazautazni. Az a terv, hogy a család mellett majd legyen ott valaki, aki abban az időszakban egy picit besegít” – kezdi a műsorvezető.

A Nagy Duettet nem csak a show miatt imádta: Manker élő adásban mondott neki igent (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

70 lesz, mire a kicsi férjhez megy

Nem kérdés, mennyire szereti a családját, ők az elsők az életében, ám gyermekkori álma vált valóra azzal, hogy a TV2-n műsort vezet, így érhető, hogy ebben sem szeretne kompromisszumot kötni. „A TV2-nél, mint a jó sportmenedzserek, tudják, mi áll nekem jól, én pedig a szorgalmammal és az alázatommal igyekszem a legjobbat nyújtani. Szeretem, hogy itt gyorsan kell reagálni, szerepe van a spontaneitásnak és a humornak. Ráadásul egy ilyen forgatás legrosszabb esetben is két hétig tart. Ennyi időt kell a családtól távol töltenem, és ez egy évben kétszer tíz, maximum tizenhárom nap. Ez vállalható. A feleségem fantasztikus édesanya. Borzasztóan tisztelem azt az elhivatottságot és teherbírást, ami megvan benne. Minden édesanya előtt le a kalappal! Manker közben mindenben támogat, százszázalékosan mögöttem áll, hogy ki tudjak teljesedni” – mondja Tibi, aki szintén mindent megtesz a szeretteiért, ezért is váltott életmódot. „Most született meg a második gyerekem, és nekem mindent meg kell tennem, hogy megéljem a 70 éves kort, mert annyi leszek, ha a kisebb 25 évesen fog megházasodni. Egészségesen élek, hogy a kisebbik lányomat is én vezethessem majd az oltárhoz.”

A család Thaiföldön marad, amíg ő itthon műsort vezet (Fotó: Archív)

„Büszke vagyok a házasságomra”

A spontaneitásáról és humoráról híres műsorvezető az elmúlt évek alatt többször bebizonyította már, hogy számára nincsenek megoldhatatlan feladatok, ezúttal mégis sokan féltik. „Büszke vagyok a házasságomra. Nemcsak egymás szerelmei, hanem a legjobb barátok és a legőszintébb társak is vagyunk. Tizenegy év után a mai napig az a kedvenc kikapcsolódásunk, hogy esténként a gyerekekkel sétálunk, majd miután ők elaludtak, a nappaliban beszélgetünk egy jót. Ilyenkor kimondjuk azokat a dolgokat, amik egyikünket vagy másikunkat nyomasztják, így segítünk egymásnak letenni a napi gondokat. Nincs mitől félnünk a kétlaki élet kapcsán sem, pedig sokan kérdezték, mi lesz velem a cimborák, a barátok nélkül. De én annyira szeretem az együtt töltött időt a családommal megélni, hogy ott vagyok otthon, ahol a felségem és a két gyermekem van. Legyen szó a világ bármelyik pontjáról, nekem ők hárman jelentik a stabilitást, a biztonságot és a nyugalmat.”

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!