Hazai sztár

Peter Srámek édesanyja: „Nagyon hiányzott a fiam”

A Csináljuk a fesztivált! győztese végre az édesanyját és a barátait is köszönthette első saját házában. Exkluzív képek a fergeteges buliról!

Szólt a zene, bográcsban és grillen készültek a finomabbnál finomabb ételek, Peter Srámek pedig büszkén mutathatta meg ismerőseinek, hol él most. Az eseményre sorra érkeztek a barátai, sőt édesanyja is eljött, hogy az előkészületekből és a buliból is kivegye a maga részét. „Felnőtt a fiam! Már saját otthona van. Anyaként hol büszkeséggel és boldogsággal tölt el, hogy látom, megvan a saját élete, hol pedig kicsit szomorkodom, mert hiányzik. De neki már ez az élete, őt már Magyarországhoz köti a munkája, a karrierje, és sokkal jobb neki itt, egy kertes házban, mint az egyszobás kis csepeli albérletben, ahol előtte lakott – mondja Peti anyukája. – Nagyon hiányzott a fiam. A járvány alatt egyáltalán nem tudtam jönni hozzá, de most már meglátogathatom, és ez nagy öröm számomra. Még a házon lehet mit csinosítani, egy ingatlannal mindig van tennivaló, de Peti ráér még, nagyon fiatal, van ideje, hogy mindent úgy alakítson ki maga körül, ahogy szeretné. Én pedig segítem, amiben csak tudom.”

Anyukája előző éjszaka sütötte a finom sós süteményeket (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Peti előző otthona tényleg alkalmatlan lett volna egy ilyen vendégfogadásra, el sem fértek volna nála ennyien. Most azonban mindent bepótolhattak. „Nagyon jó érzés, hogy végre meghívhattam a szeretteimet, a barátaimat, és vendégül láthattam őket a saját otthonomba – mondja Peti. – Volt, aki Szlovákiából utazott idáig, hogy együtt lehessünk, szóval igyekeztem kitenni magamért. Fergeteges volt a hangulat. Finomak az ételek. Biztosan fogunk még hasonlót csinálni.”

Peti egy medencét is felállított a kertben, hogy a meleg, nyári napokon lehűthesse magát (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!