Hazai sztár

Stana Alexandra és Meggyes Dávid – Hivatalosan is szabadok

Minden gond, nehézség csak közelebb hozta egymáshoz a szerelmeseket és erősítette a kapcsolatukat.

Tele volt buktatókkal a kapcsolatuk eleje, két megromlott házasságból ugrottak fejest a boldogságba, amit sokan rosszallóan néztek. Megtehették volna, hogy elengedik egymás kezét, de már az első perctől érezték, hogy ezért a szerelemért megéri harcolni. Az idő pedig őket igazolja, több mint fél éve egy párt alkotnak, és úgy érzik, ez a boldogság örökké tart.

Boldog-unalmas páros

Szinte a kezdetektől együtt élnek, amit Dávid szerint az égiek is így akarhattak, Szanditól 150 méterre lakott a férfi. „Ez a szerencse nyilván aktívabbá tette a kezdeteket is, úgyhogy a mi fél évünk az felér egy 1-2 éves kapcsolattal. Hamar az én otthonom lett a közös bázis, és mára kialakult az életünk – kezdi Dávid, aki imádja az érzést, hogy hazavárhatja Szandit, és fordítva is. Esténként átbeszélik, kivel mi történt, és a napi közös programjuk is megvan. – Már-már hagyomány az esti közös kutyasétáltatás. Egy kisebb baráti társaság is alakult az itteni gazdikból, és Noir másfél órás játékán igyekszünk mindig mindketten ott lenni. Tök jó kikapcsolódás nekünk is.” Odahaza pedig mindenkinek megvan a maga szerepe, ami a háztartást illeti. Dávid porszívóz és port töröl, míg Szandi a konyha és a fürdő felelőse. „Szoktam viccelni vele, hogy egy boldog-unalmas páros vagyunk. De a szó legjobb értelmében. Minden jó és kerek” – veszi át a szót Szandi.

„Dávid lénye olyan biztonságot ad, amilyet csak az édesapám tudott” (Fotó: Archív)

A családfőtől örökölte a vidámságot

Ugyan két egészen eltérő személyiségről van szó, mégis azt érzik, hogy tökéletesen passzolnak egymáshoz. Szandi hullámzó művészlelkét Dávid stabilitása és kiszámíthatósága nyugtatja. „Rengeteget tanulunk egymástól és hatunk egymásra. Dávid mellett kevésbé élem már meg az érzelmi hullámvasutat. Olyan biztonságot ad a lénye, amilyet csak az édesapám tudott – meséli kicsit elérzékenyülve Szandi. 10 évesen egy autóbalesetben ugyanis elveszítette a családfőt. – Nagyon apás kislány voltam, ma is élénken él bennem a vele töltött idő. Emlékszem a szülői szerepekre is, anyukám volt a szigorú, következetes, apu meg a bohém, aki imádott élni, imádta az embereket, nem sajnálta a pénzt semmire, és mindig jókedvű volt. Úgyhogy a vidám, mosolygós énemet abszolút tőle örököltem.”

„Mára mindenki továbblépett”

Dávidnak már sikerült pontot tennie volt feleségével, Horváth Grétával kötött házasságára, és időközben Szandi­ és Köcse György is elváltak. „Mára azt gondolom, mindenki továbblépett, de nem találkozunk. Senkivel semmilyen jó vagy rossz kapcsolat nincs fenntartva. A múlttal nem foglalkozunk, a jelen a lényeg. Mi előre nézünk” – mondta szűkszavúan Dávid, aki úgy érzi, most megtalálta az igazi boldogságot Alexandrával.

Biztos lábakon áll a kapcsolatuk

A tragédia viszont nagyot fordított a táncosnő életén és a világlátásán. „Az édesapám elvesztése rádöbbentett arra, hogy hiába tervezünk, nem tudhatjuk, mikor van az utolsó nap, úgyhogy kicsit menekülök is a hosszú távú tervektől, mert sosem úgy sült el, ahogy szeretném. Inkább a pillanatot élem meg, és teljesen jól vagyok az állandó, görcsös tervezés nélkül.” Merthogy Szandi szerint a legtöbben abba a hibába esnek, hogy egész életükben kergetnek valamit, és közben elfelejtenek a jelenben élni, a jelenben boldogok lenni. Ők viszont erre törekednek. Ez persze nem zárja ki, hogy ebben a szerelemben a házasság és a közös baba is benne van. „Mindketten a helyünkön vagyunk, élvezzük együtt az életet. Én Alexandra előtt csak nevettem, ha valaki a rózsaszín ködöt emlegette, nem tudtam, mi az. Vele viszont folyamatosan, minden pillanatban ezt érzem, és most ennyi kell. De ha fél év múlva megfoganna a baba, egyikünk sem dőlne a kardjába, mert biztos lábakon áll a kapcsolatunk. A házasságot mindketten kipipáltuk, én le tudnám élni az életemet papír nélkül is boldogan. Ha lesz, akkor viszont biztos, hogy az utolsó esküvőnk lesz” – mondta Dávid.

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!