Hazai sztár

Demcsák Zsuzsa: „Ezt az alakot nem a szél fújta össze”

Bomba formában van: testileg is és lelkileg is helyükre kerültek a dolgok az életében.

A harmónia a megjelenésén is látszik. A titok a megérdemelt boldogság mellett a tudatosság. És a férj, Krishan, akit Zsuzsa szerint mindenkinek receptre kellene felírni. „A mostani külsőmet nem a szél fújta össze. Végre abszolút úgy nézek ki, ahogy látni szeretném magam – mondja nevetve. – Sokat kell dolgoznom érte. Hetente háromszor edzem. Régebben rendszeresen futottam, de még mindig posztcovid-szindrómával küzdök: sokszor fájnak az ízületeim, a térdem, a bokám, a derekam. Előfordult, hogy olyan fájdalmaim voltak, hogy nem tudtam kiegyenesedni. A mai napig nem tudom őket úgy terhelni, ahogy korábban. Így olyan gyakorlatokat kellett találnom, amelyekkel kímélem az ízületei­met. Az étkezéssel szerencsére soha nem volt gondom. Nem szeretem sem a tésztát, sem az édességet, viszont imádom a zöldségeket. Amire ügyelnem kell, hogy elegendő fehérjét vigyek be a szervezetembe. Képernyősként mindig vigyáznom kellett a külsőmre, de évekkel ezelőtt ­pajzsmirigyproblémáim adódtak, Hashimoto-kórral ­diagnosztizáltak. A gyógyulást az a szerencsés fordulat hozta meg, hogy elfelejtettem elvinni a gyógyszereimet az Ázsia Expressz forgatásaira, viszont megismerkedtem Krishannal. Onnantól kezdve húst sem ettem évekig, aminek hihetetlen kedvező hatásai voltak. A reggeleket pedig azóta is két pohár langyos vízzel indítom, amit kortyonként iszom meg” – meséli.

Krishan mellett sok minden megváltozott (Fotó: Smagpictures)

„Ritkán gyengülök el”

Zsuzsa máig meg van győződve arról, hogy esetében a vonzás-taszítás törvénye érvényesült. „Akkor érkezett meg a szerelem az életembe, amikor készen álltam rá. Már nem tartott rabságban a múltam, képes voltam nyitni a világ felé. Krishannal mesébe illő volt a találkozásunk. Mekkora esélye van annak, hogy a világ másik felén habarodsz bele valakibe, és utána egy országban, együtt megkezditek a közös életetek? Olyan nyugalomban, érzelmi biztonságban élek, amilyenre mindig is vágytam. Egy nő nagyon sok mindentől tud ragyogni, van, amikor a szerelemtől, van, amikor a családtól, az életébe beköszönő harmóniától. Engem most úgy érzem, a munka ragyogtat leginkább. Rengeteget dolgozom, ami ilyen biztos érzelmi háttér nélkül bizony nehezen menne. Harcos amazon vagyok, élvezem, hogy mennyi feladatom van. A televíziózás mellett vezetőknek és cégeknek tartok kommunikációs tréningeket. Tudom, sok nő akkor érzi jól magát, ha gyenge, törékeny nő lehet egy férfi mellett. Én azonban Krishan mellett is megmaradtam amazonnak, és jól érzem magam így. Ritkán gyengülök el.”

Fotó: Archív

Indiába készülnek

Az elmúlt két év próbára tette az erejét, de visszatekintve ezt az időszakot is pozitívan látja. „A családunk nagyon jól élte meg az összezártságot, hatalmas élmény volt a nagy gyerekeimmel ennyi időt tölteni, négyesben Krishannal. Szerintem életükben először látták, hogyan telik egy napom. Megélték, hogy nem csak az édesanyjuk, hanem önálló individuum is vagyok. Minden anyagi nehéz­ség ellenére csodás időszak volt, egyvalamit leszámítva. Krishannak nehéz volt, hogy nem látogathatta meg a családját. Hiába érzi magát itt itthon, mégsem teljesen boldog. Az ízek, az illatok, a levegő, a föld – minden hiányzik neki! Ő akkor lesz újra teljes ember, ha visszamehet egy időre Indiába. Olyan elragadtatással beszél mindenről, ami a városában vagy az országában van, hogy szinte már ismerek minden neki fontosabb helyet. Lenyűgözve hallgatom, hogyan látja a férjem a világban működő energiákat, az emberi kapcsolatokat. Amit elsősorban tanultam tőle, az az elfogadás, és hogy ne ítélkezzek. Remélem, hamarosan visszatérhetünk együtt Indiába, bár ezt a munkáim miatt egyelőre elég nehéz lesz megszervezni.”

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!