Hazai sztár

Király-Virág Anita: „Semmit sem tudok Viktorról”

Hat nap volt eddig a leghosszabb idő, amit külön töltött Király Viktor és a felesége, most viszont hetekig nem láthatják egymást.

A házaspár kisfia, Kolen a napokban ünnepelte második születésnapját, de édesapja ezúttal nem lehetett vele a jeles napon. Az énekes Jordániában, az Ázsia Expressz harmadik évadában teszteli állóképességét, így Anitának úgy kell szerveznie a hétköznapokat, hogy a kisfiú ne érezze az apukája hiányát. „Szerencsére Kolen nagyon anyás, össze vagyunk nőve, mint két mágnes, ezért eddig könnyű dolgom volt. Ha keresi az apukáját, mondom neki, hogy dolgozik” – meséli Anita. Az anyuka igyekszik programokkal lefoglalni a kisfiút, a közelmúltban ők is elutaztak pár napra ­pihenni, és a nagyszülők is bármikor bevethetők egy kis unokázásra. „Együtt vittük ki Viktort a reptérre, és azóta, ha látunk egy repülőt, ­Kolen mondogatja, hogy ’apa repülőn’. Eddig maximum hat napot voltunk távol egymástól, most kezdem érezni, hogy nélküle nehezebbek lelkileg a hétköznapok, és esténként is rossz egyedül lefeküdni aludni. A napokat elég jól viszem, terhelhető vagyok, intézem a családi ügyeket, vezetem a saját vállalkozásomat, és ellátom a fiunkat. A legnehezebb az, hogy nem tudok Viktorról semmit, de biztos vagyok benne, hogy jól helyt fog állni a versenyen, és ha baj lenne, tudnánk egymásnak füstjelet küldeni” – reménykedik Anita.

Viktortól elköszönt a családja a repülőtéren (Fotó: Archív)

Véletlenen múlt a megismerkedésük

Filmbe illő a történet, hogy miként sodorta egymás mellé Anitát és az énekest a szél. A megismerkedésük estéjén ­Anita és a barátnője azzal az elhatározással indultak el szórakozni, hogy csajos bulit tartanak, és még véletlenül se flörtölnek. „Megbeszéltük a barátnőmmel, hogy bárki is jön oda hozzánk, elküldjük – de nem jött oda senki, mert a homlokunkra volt írva, hogy tilos! Egy könnyed borozgatás után elmentünk egy szórakozóhelyre, ahol találkoztunk egy közös ismerősünkkel, és teljesen váratlanul ő mutatott be Viktornak. Így indult el életünk első közös beszélgetése, angolul.”

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!