Hazai sztár

Nagy Bogi: „Caramel sokáig fogta a kezemet, de el kellett engednünk egymást”

A fiatal énekesnő egyszerre tanulja az önállósodást és az együttélést.

Csak néhány hete töltötte be a húszat, de már számos televíziós produkcióban láthatta Nagy Bogit a közönség. Az ének iskolájában tűnt fel, A Sztárban Sztár meg egy kicsi című műsorban Nagy Adrival együtt versengett, szerepelt A Dalban is, jelenleg pedig a Csináljuk a fesztivált! zsűrijében foglal helyet.

Példaképeit zsűrizi

A színpadról most átkerült a túloldalra. „Ez nekem teljesen új érzés, főleg, hogy elég fiatal zsűritag vagyok. Én a kétezres évek szülötteit képviselem, az volt a koncepció, hogy ez a korosztály is megjelenjen az ítészek között. Még csak most lettem húszéves, és nagyon furcsa nekem ez a helyzet, mert eddig mindig én álltam a színpadon, ebben a műsorban pedig a példaképeimről és az ikonjaimról kell véleményt mondanom. Nem szoktam izgulni, de a felvételeken nagyon vert a szívem. Sőt azt kell mondanom, hogy sokkal jobban izgultam, mint a saját fellépéseim előtt. Az éneklésben komfortosan érzem magam, de itt beszélni kellett. És mindenki arról mesélt a zsűriben, hogy kinek milyen élményei voltak ebből vagy abból a korszakból, és hát nekem ugye ilyenek nem nagyon vannak. Szóval volt, amikor úgy érzetem, hogy túlságosan fiatal vagyok ehhez, és azt kérdeztem magamtól: mit keresek itt? Persze most már úgy érzem, a helyemen vagyok. A zsűritársakkal barátok lettünk, úgy érzem, fontos, hogy az én korosztályom is véleményt tudjon mondani ezekről a slágerekről. Nagyon élveztem az egészet.”

Itt az ideje felnőni

Molnár Ferenc Caramel már Az ének iskolájától kezdve segítette Bogit, szakmailag támogatta, dalt írt neki, és elválaszthatatlan párosnak tűntek. Tavaly év végén Caramel felesége, Szilágyi Szilvi beszélt arról, hogy Bogival elfáradt a barátságuk. „Caramel nagyon sokáig fogta a kezem, de el kellett engednünk egymást. A saját lábamra kell állnom. Most kezdek költői és zenei szinten is a magam útjára lépni − mondja Bogi. – Persze bármikor kérhetek Carameltől tanácsot, segítséget. Jönnek majd az új dalaim, megalakult a saját zenekarom. Érdekes, hogy a tagjai debreceniek, ugyanis én a közelből, Balmazújvárosból származom. Kéthetente járok le hozzájuk próbálni, én már Budapesten lakom a párommal.”

Szerelmével, Marcival a pandémia közepén ismerkedtek meg (Fotó: Birton Szabolcs)

Otthonra talált

Míg tehát szakmai életében az önállósodáson dolgozik, addig a magánéletében éppen az együttélést gyakorolja. „15 éves korom óta a fővárosban lakom. Először kollégista voltam, de most már a párommal, Marcival élek. Annak idején, amikor felköltöztem, édesanyám azzal biztatott, hogy mennyivel több lehetőségem lesz Budapesten, mint Balmazújvárosban. Igaza lett. Nem gondoltam volna, hogy ekkora lesz a különbség, de itt csak kimegyek a Margitszigetre, és egy csókolózó párból rengeteg ihletet tudok meríteni az alkotáshoz. Itt otthonra találtam − mondja az énekesnő. – A párom teljesen más területen mozog, egy biztosítónál dolgozik. Egyáltalán nem versengünk egymással. Imádja a munkáját, és engem is mindennap tud motiválni. Soha nem volt körülöttem olyan ember, aki annyira inspirált volna, mint ő. Örülök, hogy egymásra találtunk. A koronavírus-járvány közepén kezdődött a szerelmünk, egy rendezvény után rám írt Instagramon.­ Nem szoktam így ismerkedni, de valami megfogott benne, és utána találkoztunk. Aztán minden valahogy annyira természetesen alakult közöttünk.”

Kiemelt képek: Birton Szabolcs, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!