Hazai sztár

Miller Zoltán: „A tévében is mindig megcsodálom Bernit”

Nemcsak a Madách Színházban kapott egy nehéz szerepet, de a képernyőn is sokat láthatjuk, ráadásul többször feleségével, Vágó Bernadett-tel együtt.

Feleségével a színpadon és a tévé képernyőjén is láthatjuk őket együtt. Például a Nyomorultak című musicalben is játszanak mindketten, de a Magyarország, szeretlek!-nek is ők lettek idén az állandó csapatkapitányai. „Számomra ajándék, hogy a forgatások alatt is együtt tudjuk tölteni az időt a feleségemmel, együtt izgulunk, együtt játszunk, segítjük egymás munkáját – mondja Zoli. – Azt a családi összetartozást, amiben élünk, a nézőknek is meg tudjuk mutatni. Mi olyanok vagyunk a kamerák előtt is, mint otthon. Nem kell eljátszanunk semmit, csak magunkat adni. Ha felbosszantanak bennünket, azt is épp ugyanúgy meg merjük mutatni a képernyőn, mint az örömeinket. A nézők a feleségemet is inkább a drámaibb musicalszerepekből ismerték, de most láthatják, milyen csodás humora van. És persze azt is, hogy milyen gyönyörű nő. Ha látom őt a tévében, mindig újra és újra megcsodálom őt.”

A tizenötödik című musicalben ő alakítja Haynaut (Fotó: Smagpictures)

Zoli nemrég hatalmas feladatot kapott. A tizenötödik című musicalben ő alakítja Haynaut a Madách Színház színpadán. „Ő a magyar történelem abszolút negatív karaktere, ezért elég nehéz feladatnak gondoltam eleinte, hogy az én hazaszeretetemmel, magyarságtudatommal hitelesen megformáljam. Még ennek a szerepnek is vannak gyógyító energiái. Hiszem, hogy a körülöttünk lévő világ rezgésekből áll, és az elfojtott, meg nem élt, ki nem adott fájdalmakat generációról generációra cipeli magával egy nép. Nekem lehetőségem nyílik arra, hogy ezt kiadjam magamból a színpadon, és egyúttal estéről estére több embernek megmutassam. Aztán nem viszem haza a negatív energiákat.”

Megnézték magukat

„A Magyarország, szeretlek! első adását megnéztük együtt, aztán utána még több részt – meséli Zoli. – Egyszer mondtam, hogy csak a felkonferálásokat nézem meg, nem is volt igazán jó hangulatom, de Berni marasztalt, és ott ragadtuk a tévé előtt. Hiába tudtam, hogy mi fog történni, egyszerűen érdekelt az egész, és a végére a rossz­kedvem elillant. Meg is köszöntem a feleségemnek, hogy nem engedett elmenni, mert nagyon jókedvem lett a végére.”

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!