Hazai sztár

Hernádi Judit: „Jobb színésznő vagyok, mint jósnő”

Nemrég ünnepelte a születésnapját, amelynek tiszteletére összeszedtünk róla 10 + 1 érdekességet.

1. Kislányként csúnyának tartotta magát
Főleg a magassága és a soványsága miatt, rá­adásul x-lába volt. „Ronda voltam, és abszolút ügyetlen. És hát a tornatermek – azoktól én hogy féltem! Majdnem azért nem lettem színésznő, mert egy cikkben azt olvastam, rengeteg torna- és mozgásórájuk van a színészeknek” – nyilatkozta.

2. A legfőbb anyai tanács
Rendszeresen eszébe jut imádott édesanyja tanácsa, ami úgy szólt, hogy „Ne fogadj el mindent, lányom, mert mindennek ára van!” Elmondása szerint ezért ­fogadja kétkedve még a bókokat, a dicséretet is.

3. Babonás
Csak úgy tud kimenni a színpadra, ha előtte azt mondja, hogy nincs hozzá kedve. Cserébe amint belép a díszletbe, elmúlik a kedvetlenség, és minden a helyére kerül.

4. Öntörvényű
Melankolikus, kicsit depresszívebb alkatnak vallja magát, de aki ismeri és szereti, az elfogadja olyannak, amilyen, más véleménye meg nem is igazán számít. „Jó dolog depresszívnek lenni, mert nem közelítik meg az embert annyian.”

5. Szókimondó
A szakmában többeket magára haragított már, pedig senkinek sem akart ártani. De ha valakit nem tartott elég tehetségesnek vagy szorgalmasnak, akkor nem kertelt, ­kerek perec megmondta, nem érdemes erre a pályára.

Fotó: Smagpictures

6. Kibékült az elmúlással
Foglalkoztatja a halála, az ő szavaival élve a „pusztulása”. „Ha az ember elér egy bizonyos kort, onnantól tudnia kell, mi felé halad, ez van. Ez engem nem bánt, én nem azt mondtam, hogy holnaptól várom, hogy meghaljak, de az nem baj, ha vége van.”

7. Mindig tart aprópénzt a kocsijában
Hogy tudjon adni, ha egy rászoruló a piros lámpánál kér tőle.

8. Nehezen megközelíthető
A színésznő úgy véli, hogy a férfiak tartanak tőle – és jogosan ­teszik, mert saját véleménye szerint is undok tud lenni. Ez azonban csak védekezés a részéről, pusztán azért ilyen, mert nem akar maga mellé senkit.

9. Nem szereti magát nézni
Csak olyan csatornát néz, ahol biztosan nem adnak olyan műsort, sorozatot, amiben ő is játszik, mert nem szereti viszont­látni magát a képernyőn.

10. A szabadság élteti
„Szellemi klausztrofóbiája” van, nem bírja, ha megfosztják a szabadság érzésétől. Ezt a nagypapájától örökölte, aki sokáig ügyvédként dolgozott, majd elege lett a szakmája béklyóiból és asztalosnak állt.

Képzett asztrológus

Érdekli az asztrológia, mert szórakoztatónak tartja, de kizárólag magára vonatkozóan használja. Egyszer úgy fogalmazott: „Jobb színésznő vagyok, mint jósnő.”

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!