Hazai sztár

Rubint Réka és Schobert Norbert – Ők a magyar Beckham család!

Az angol sztárpáréhoz kísértetiesen hasonló életet élnek.

David és Victoria Beckham alkotta meg a receptjét annak, hogy a 21. század­ban miként lehet egy család imázsát felépíteni, és – ahogy erről korábban itt mi is írunk – még a gyerekeknek is profitálni a hírnévből. Idehaza ezt a receptet Schobert Norbert és Rubint Réka alkalmazza a legjobban.

Tartós szerelem

David és Victoria 1999-ben házasodtak össze, Norbiék három évre rá, mindketten a nyilvánosság előtt. Azóta a brit pár újra egybekelt, ezt Rékáék is elmondhatják, ők ötévente újítják meg fogadalmukat, idén már negyedszerre.

Hírnév

Mind a négyen híresek voltak már az esküvőjük előtt is, és tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy az emberek kíváncsiak a mindennapjaikra. Állandóan, tulajdonképpen naponta posztolnak a közösségi oldalaikon síelésről, nyaralásról, családi eseményekről, gondolataikról, véleményükről, veszteségeikről.

Réka és Norbi a 15. házassági évfordulójukon újra összeházasodtak (Fotó: Smagpictures)

Média

Mindannyian heti és havi lapok, tévéshow-k, beszélgetős és magazinműsorok állandó szereplői, és nem kerülik a nehezebb témákat. Ugyanúgy beszélnek a divatról, mint a családtagjaik haláláról vagy a házasságuk hullámvölgyeiről.

Plasztika

Victoria először 1999-ben tetetett be mell­implantátumot. Réka sem tagadta, hogy alakíttatott a mellein, és azt sem, tavaly decemberben kicseréltette az implantátumot. „Vállaltam, ez is én vagyok. Nincs ebben semmi különös. A mell egy olyan testrész, amit életmóddal nem – vagy kevésbé – lehet korrigálni.”

Victoria soha nem tagadta plasztikai műtéteit (Fotó: Getty Images)

Betegségek

Az egykori focista a szorongásos betegségek közé tartozó kényszer­betegséggel küzd, kényszergondolatok is gyötrik, és erről mindig őszintén beszél. Hasonlóan hozzá Norbi is vállalta, hogy szívműtéten esett át, és nyilatkozott a stroke-járól és annak következményeiről is.

Jótékonykodás

David az UNICEF jótékonysági nagykövete, saját gyermekélelmezési alapítványa van. Feleségének szintén van jótékonysági alapítványa, amely a harmadik világ gyermekein segít. Réka és Norbi is szívesen állnak a jó ügy mellé, előfordult, hogy agyvelőgyulladásban szenvedő kislányt támogattak egy aukcióval és jótékonysági futással, segítettek már hajléktalanokon, de elárverezték André Agassi­ dedikált tenisz­ütőjét is jó célra.

David Beckham a UNICEF jószolgálati nagykövete (Fotó: Getty Images)

Üzletemberek

Ahogyan Victoria is rájött, hogy eredeti szakmájából, az éneklésből nem él meg hosszú távon, és belevágott a divattervezésbe, úgy Norbiék sem csak a fitnesszel foglalkoznak már egy ideje. Elég csak az élelmiszerbizniszben betöltött szerepükre gondolni.

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!