Hazai sztár

Aradi Tibor: „Szerelem volt első látásra”

Aradi Varga Show népszerű humoristája évekig kereste az igazit.

A jókedv, a humor gyerekkorától jellemző rá. Kis srácként remekül utánozta Hofi Gézát, no meg a tanárokat, a diáktársakat. Ő volt a nyári táborok mókamestere. Gondolt is rá, hogy színész legyen. „Apukám az orosz hadifogságban a foglyoknak létrehozott egy színházat, előadásokat tartottak, de nekem nem volt elég önbizalmam ahhoz, hogy komolyan foglalkozzak a színészettel. Pedig irigykedve néztem a bátyámat, aki a szó jó értelmében elég korán belevitt az éjszakába, amikor a Dolly Roll együttes színpadi showmanjeként lépett fel” – emlékszik vissza ­Tibor, aki végül, más ötlete nem lévén, a felszolgálószakmát tanulta ki. Mi több, később az országos felszolgálóversenyen első helyet is szerzett.”

Menyasszonya nem várta meg

Tibor azt mondja, ő mindig az a fiú volt, akivel a lányok beszélgetnek, és aki miatt rájönnek, vannak még megbízhatóak is közöttük. „Tizennyolc évesen szerelmes lettem, meg is kértem a lány kezét, aki igent mondott, de elvittek katonának, és ő nem várt meg. Ennek ellenére ma is jóbarátok vagyunk – meséli a humorista. Ezután jöttek az új szerelmek, volt hat évig tartó közöttük, de Tibor mindegyik esetben tudta, nem az igazival jár. – Vallásos nevelést kaptam, hittem benne, hogy ha egyszer az oltárnál Isten színe előtt megesküszöm valakivel, az örökké tart. A feleségem, Krisztina egy rádiókabaré felvételén látott, majd rám írt. Három hónapon át írogattunk egymásnak, mire találkoztunk.”

Varga Ferenc Józseffel népszerű show-műsorukban (Fotó: Smagpictures)

Kit érdekelnek a testi bajok?

De ez sem randevúnak indult. Mivel Krisztina természetgyógyász és jógaoktató, Tibor azt gondolta, tud segíteni a testi bajain, így mint szakemberhez ment el. „Az első pillantásra beleszerettem, mindig is a balerinaalkatú nők tetszettek, és Krisztina ilyen. Ott azonnal stratégiát váltottam, kit érdekeltek már a bajaim? Egy év után összeházasodtunk, ennek már kilenc esztendeje.” A családalapítással azonban vártak. „Nem éreztem magam érettnek az apaságra. Tudtam magamról, hogy meg kell élnem bizonyos élményeket, hogy ne érezzem később azok hiányát. Fiunk, Dani ma már három és fél éves, okos gyerek, látszik rajta az az életszeretet, ami ránk is jellemző. Imádom, szeretem, de olykor arra gondolok, hogy fiatalabb apukája is lehetnék. Érzem, hogy 51 évesen már nem vagyok mindig olyan fitt, sokat kivesz belőlem, de azt hiszem, a feleségemből is a gyereknevelés. De ez nem panasz, egyszerűen ez van. Mint oly sokan a korosztályunkból, Krisztina és én is egykor kulcsos gyerekek voltunk, sok időt töltöttünk egyedül, mert a szüleink rengeteget dolgoztak. Mi megpróbálunk más életet teremteni a gyermekünknek.”

Kiemelt kép: Fülöp Dániel

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!