Hazai sztár

Rezes Judit és Szabó Győző: „Olaszosan élünk, de harmóniában vagyunk”

Egyéjszakás kalandból kalandos életet élő szerelmespárrá, majd szép kerek családdá lettek – és a cseppet sem hétköznapi történet tovább folytatódik.

A színész házaspár életük változásait beleszőtték Loveshake – Az élet összeráz című a színdarabba, ami március 26-tól újra látható Budapesten, a 6SZÍN-ben. „Sok minden történt az elmúlt három és fél évben: született még egy gyerekünk, volt egy esküvőnk – kezdi Győző. – Ez mind belekerült a darabba, ugyanakkor nem írtuk felül a történetet, a múlt megrázó eseményei a kapcsolatunk legmélyebb időszakai is benne maradtak. Viszont nem merülünk el ezeknek a fájdalmában minden előadás során, színészként már csupán eljátsszuk az eseményeket, érzelmileg távolságot tartunk. Ha minden este át kéne élnünk a színpadon a traumáinkat, belehalnánk. Ugyanakkor komoly önvizsgálatot tartunk a színpadon és azon kívül is. Muszáj, hogy elismerjük magunkat és egymást. Engem ma is lenyűgöz Judit természetessége. Az, hogy smink nélkül is gyönyörű, elfogadja magát, jó humora van és őszinte. A teljes lényét értékelem. Biztos, hogy mindenkinek vannak hibái, de Juditnak nincsenek” – mondja nevetve, majd Judit veszi át a szót. „Az a jó a mi kapcsolatunkban, hogy tudunk változni a másik irányába. Egymáshoz idomulunk. Mindkettőnknek vannak rigolyái. Én például nagyon makacs vagyok. Szeretek ragaszkodni az elképzeléseimhez, nem viselem jól, ha valami nem a terv szerint történik, és jó érzés, hogy Győző nem csupán elfogadja a ’hülyeségeimet’, de tesz is azért, hogy jól érezzem magam.”

Életük változásait beleszőtték a Loveshake – Az élet összeráz című színdarabba (Fotó: Smagpictures)

„Időközben beleszerettem”

A mindent túlélő kapcsolat egyéjszakás kalandként indult. „Már nem azt a kort éljük, amikor először levelezgetünk, közben egymásba szeretünk, majd találkozunk, megesküszünk és ágyba bújunk a nászéjszakán. Első körben nem képzeltem el, hogy járjunk, vagy hogy a kapcsolatunknak hosszabb jövője legyen. Bennem volt vonzalom – Juditban nem –, és találkozgattunk. Kitartó voltam és nyomultam. És bár ő nem igazán bátorított, nem adtam fel, mert időközben beleszerettem.” A köztük kialakult kötelék volt az, ami a későbbiekben is együtt tartotta őket, és segített leküzdeni a nehézségeket. A félrelépés sem tudott közéjük állni. Judit esélyt adott a kapcsolatuknak. „Nem ok nélkül döntöttem így. Akkor úgy éreztem, ebben én is felelős vagyok, nem csak Győző hibája. Ha az lett volna, soha többé nem akartam volna látni, így viszont volt lehetőségünk megbeszélni mindezt, és a mai napig erre törekszünk minden felmerülő probléma kapcsán.”

Tavaly házasodtak össze (Fotó: Archív)

„A férjemnek küldjék a számlát!”

Az esküvő új szintre emelte a kapcsolatukat. „Nem a papír miatt, hanem azért, mert rendkívül jól sikerült az a nap – árulja el Judit. – Megerősítette bennem az érzést, hogy jó együtt lenni. Az életünk dele után már amúgy is fura volt 8 éve a vőlegényemnek hívni Győzőt. Most hab a tortán, hogy a hivatalos ügyintézésnél férjemként emlegethetem. ’A férjemnek küldjék a számlát!’ És tudom, hogy Győző épp így szereti kimondani, hogy: a feleségem.” Judit két gyerekkel érzi teljesnek a családot. „Jó, hogy jött hozzánk Gazsi. Nem mondom, hogy mostantól életünk végéig ilyen harmóniában fogunk élni, csomó minden történhet még, lehetnek harcok. Viszont tény, hogy most biztonságban érzem magam. Jó érzés így együtt lenni. Körbe vagyok véve három pasival. Nagyon sokat fejlődtünk az első gyerekünk születése óta, de még dolgozunk azon, hogy jó példaképei legyünk a fiainknak.” Győző ugyanígy érez. „Kerekké lett a világ azáltal, hogy van két gyerekünk, összeházasodtunk, beköltöztünk az otthonunkba, lett egy kertünk és egy kutyánk. Olaszosan élünk, nem unatkozunk, de harmóniában vagyunk.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!