Hazai sztár

Nagy Noémi és Tóth Gergely: „Nincs bennünk kétség, összetartozunk”

A Feleségek luxuskivitelben és a Farm VIP sztárja és párja, a rendező Tóth Gergely fél évig titkolták az eljegyzésüket.

Amikor megismerkedtek, mindketten túl voltak már egy-egy házasságon, amelyből Noéminek egy kisfia, Koós Réka egykori férjének pedig lánya született.

A kis herceg és a róka

Első találkozásuk nem a véletlen műve volt, egy ismert énekesnőnek köszönhető, aki Noémi egyik jó barátnője. „Cserpes Laura egyik videóklip-forgatásán találkoztunk Gergővel, és egyből kiszúrtam. Persze semmi jelét nem adtam annak, hogy tetszik, és ő sem férfiként közeledett felém, inkább csak barátilag. Akkoriban mindkettőnknek zavaros volt az élete, nekem nem sokkal előtte lett vége a házasságomnak, úgyhogy egyáltalán nem foglalkoztatott a randevúzás gondolata. Egy hosszú kapcsolat után egyébként sem árt a pihenő, nem szerettem volna fejest ugrani egy másikba” – emlékszik vissza Noémi. Eleinte Gergő is épp így vélekedett, fél évvel később azonban már nem tudtak parancsolni az érzéseiknek. „Az elejétől vonzódtam ­Noémihez, ugyanakkor türelemmel kezeltem az ismerkedésünket. Egyikünk sem szeret kapkodni, hagytunk időt magunknak és egymásnak is. Olyan ez, mint a kis herceg és a róka barátsága. Minden nappal egy kicsit közelebb kerültünk egymáshoz, utána azonban felgyorsultak az események. Bemutattuk egymásnak a gyerekeinket, és összeköltöztünk. Az elkövetkező évek persze nem voltak zökkenőmentesek, de most már nem sok olyan dolog van, ami kikezdhetné a kapcsolatunkat. Nincsenek bennünk kétségek, összetartozunk!”

Olaszországban, Positanóban tartották az eljegyzést (Fotó: Archív)

Elrejtett drágakő

Gergő a szándékai komolyságát egy gyönyörű gyémántgyűrűvel fejezte ki, amit tavaly augusztus 20-án, kapcsolatuk negyedik évfordulóján húzott Noémi ujjára. „Két évembe telt, mire feltérképeztem, hogy milyen ékszert szeretne. Többször is szóba került már közöttünk az eljegyzés, próbáltam puhatolózni, végül egy sárga gyémánt mellett döntöttem, ez volt az ő álomgyűrűje” – magyarázza a vőlegény, aki végül Olaszországban, Positanóban kérte meg Noémi kezét. „Gergő a laptoptáskájába rejtette a gyűrűt. Azt mondta, hogy a nyaralásunk alatt is olykor dolgoznia kell, amivel persze jól felbosszantott. Pontosan tudta, hogy nem fogok belenézni abba a táskába, így a gyűrűt teljes biztonságba tudhatta. Végül az eljegyzésre egy helyi étterem privát teraszán került sor, ahol csak kettesben voltunk. Tudta, nem szeretem a nyilvánosságot, teljesen lefagytam volna, ha nézőközönség előtt teszi fel a nagy kérdést. Szerencsére nem így történt. Nagyon romantikus volt, ahogy letérdelt, és megkért, hogy legyek a felesége. Természetesen nem volt kérdés, hogy igent mondok!”

Kiemelt kép: Schumy Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!