Hazai sztár

Milliókkal és élménnyel gazdagodtak

2021-ben az RTL Klubon sem volt hiány show-műsorokban, és a nyertesek nem csak pénzzel lettek gazdagabbak...

Vastag Tamás – A legjobb itt diadalmaskodni

„Otthon úgy nyolc éve Kaméleon­nak becéz a gyerekeim édesanyja – mondta a Kaméleon jelmezben diadalmaskodó énekes, aki végtelenül élvezte az Álarcos énekest. – Nem számított, kinek a testvére vagyok, nem számított, hogy nézek ki, vagy mit tettem eddig, csak az akkori teljesítményemet értékelték. Éppen ezért nem hiszem, hogy van még egy műsor, amit ennyire jó megnyerni.”

Bóza Roland – Itthon kezdte újra

Ausztriában élt a családjával, saját kávézó-bárt üzemeltetett, azonban a koronavírus-járvány miatt ezt fel kellett adnia. „Akkor döntöttem el, hogy bepakoljuk az életünket egy dobozba, és arra gondoltam, elindulok A Konyha­főnökben” – mondta Roland, aki végül nyert. 10 millióval lett gazdagabb, így ebből a pénzből idehaza tudott új vállalkozást indítani.

Bóza Roland Sárközi Ákos versenyzőjeként nyerte meg a versenyt (Fotó: RTL Klub)

Kamarás Norbert és Kármán Odett – Egymásnak bizonyítottak

A Nyerő Párosban láthattunk szenvedélyes veszekedést, vitát, összeborulást, szerelmet és sok-sok játékot. Mivel a páros feladatok a bizalmon és a másik kiváló ismeretén alapultak, a döntőben diadalmaskodó Norbert és Odett bebizonyíthatták, hogy ők alaposan ismerik és szeretik egymást. Már önmagában ez is győzelem.

Odett és Norbert nagyon élvezte a műsort (Fotó: RTL Klub)

Pintér Dániel – Diákhitelt törleszt

Konkrét tervei voltak Daninak a Survivor-győzelemmel járó húszmillió forinttal kapcsolatban. „A nyeremény egy részéből törlesztem a diákhitelemet, illetve fejlesztem a stúdiómat, ahol anyagokat készítek a saját videó­csatornámra. Anyukámnak pedig megígértem, hogy elviszem egy nyaralásra, jövőre Ázsiába utazunk.”

Dani 20 millió forintot nyert (Fotó: RTL Klub)

Kiemelt kép: RTL Klub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!