Hazai sztár

Németh Kristóf és felesége, Zita: „Ötszörös tempóban éljük az életünket”

Befejezik egymás mondatait, ismerik a másik vágyait, előnyös és rosszabb tulajdonságait, és bevallják: ők bizony nem cserélnének senkivel.

A Storynak az elfoglalt színidirektor és gyesen lévő felesége arról mesél, hogyan élnek, mi a kapcsolatuk mozgatórúgója, és miként küzdenek meg a hétköznapi kihívásokkal.

Imádják a meglepetéseket

Három év telt el azóta, hogy a karácsonyi ünnepek előtt Németh Kristóf feleségül vette kedvesét, ­Zitát. „Valójában olyan, mintha már évtizedek óta házasok lennénk – a legpozitívabb értelemben. Bejártuk együtt a fél világot, otthonra leltünk a családi házunkban, megszületett a kisfiunk… Csodák vannak mögöttünk, és biztos vagyok benne, előttünk is. Másokhoz képest ötszörös tempóban éljük az életünket, és mindig rácsodálkozunk arra, még csak három éve házasodtunk össze – mondja Kristóf, majd elérzékenyülve folytatja. – Negédesség nélkül mondhatom, mi mindennap igyekszünk megünnepelni a boldogságunkat.” A beszélgetésbe Zita is bekapcsolódik. „Imádjuk meglepni egymást, és ami fontos, imádunk meglepődni is, a legapróbb dolgoknak is ujjongva örülünk.”

Állandóan beszélgetnek

Ám badarság lenne azt gondolni, hogy a rózsaszín ködbe burkolt szerelem nem rejt konfliktusokat. „Ez a második házasságom, amire azt mondják viccesen, hogy a remény diadala a tapasztalat felett, és merem nyugtázni, nálunk ez működik. Persze voltak és vannak nehezebb időszakok, de ezeken túl kell lépni. Azokat próbálja meg az élet, akiket szeret, és akik elbírják a terheket – véli a Fórum Színház igazgatója. – Nekünk főleg a sok munka miatti feszültség ad kihívásokat.” Felesége a konfliktusaik forrásáról így beszél: „Alapmotorunk a sok beszélgetés és az együtt töltött minőségi idő. Minél többet vagyunk együtt és minél többet beszélgetünk, annál jobb. Ha nincs időnk valamit megbeszélni, abból lehet konfliktus.” Ezek után nem is kérdés, hogy a házaspár leghőbb vágya, hogy végre hosszabb időt csak együtt tölthessenek.

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!