Hazai sztár

Nádai Anikó – Fitosra műttette az orrát

A tévés sok éve halogatta már az orrplasztikát, mígnem saját elégedetlensége és a negatív kommentek végül arra sarkallták, hogy kés alá feküdjön. Azt mondja: az, hogy párjának, Petinek jobban tetszik fitosan, nem befolyásolta őt a döntésben.

Nádai Anikó mindig is a celebvilág legmutatósabb tagjai közé tartozott. Amióta 2010-ben a „rossz kislány” kategóriában mindenkit maga mögé utasítva, bejutott a ValóVilág 4. szériájába, folyamatosan képernyőn van. Szép arcát, csinos alakját látva, senki nem gondolná, hogy nem elégedett magával maximálisan. A napokban azonban őszintén kitárulkozott, és elárulta, hogy hosszú évek óta zavarta az orra, amit nemrég megoperáltatott.

Nyomasztották a kritikák

Anikó szerint az érzést, hogy napról napra jobban zavarta, amit a tükörben lát, és tenni akar ellene, kritikusai bőven táplálták benne. „Mostanra viszont olyan szinten hatalmasodott el rajtam, ivódott bele a mindennapjaimba, hogy nem szerettem volna tovább várni. Ehhez az érzéshez bizonyára a kedves kommentek is hozzájárultak – írja Anikó a közösségi oldalán. Az RTL Klub­on nemrég levetített Nyerő Páros egyik adásából – ahol a tévés új szerelmével, ­Hajmásy Péterrel szerepelt – pedig az is kiderült, hogy párjának sem épp ez a kedvenc testrésze Anikón. – Petinek nem tetszik az orrom” – bukott ki belőle a kamerák előtt. Ám lapunk érdeklődésére már kerek perec cáfolta, hogy párjának bármi köze lenne ahhoz, hogy ő végül kés alá feküdt.

Párjának, Hajmásy Péternem sem tetszett Anikó orra (Fotó: Smagpictures)

Rosszul forrt össze

A tévés orra egy gyerekkori baleset során deformálódhatott el, legalábbis Anikó erre gyanakszik. Egy kisebb esés után nem kezelték az ütést, és rosszul forrhatott össze, szerinte. Posztjában arról is vallott, hiába mondta neki bárki, hogy úgy szép, ahogy van, ez nem segített rajta. Félelmeit legyőzve, végül pár hete elérkezettnek látta az időt a rég várt beavatkozásra. Az eredmény pedig magáért beszél. Anikó mára fitos orral mosolyog a képein, sőt már a gyógytapaszt sem kell viselnie. Rajongói is elégedettek az eredménnyel. Tucatjával sorakoznak a bókok és dicsérő szavak, „mennyire szép”, „mennyire jól sikerült a műtét”, és hogy „bár előtte is csinos pofija volt, most még szebb lett”.

Milliós műtét

Ugyan nem dr. Krasznai Zsolt műtötte Anikót, de a sztárvilág kedvenc plasztikai sebészétől megtudtuk, a tévés orra még korántsem nyerte el a végleges formáját. „Oldalról rögtön látható az eredmény, de szemből kell pár hónap, hogy a műtét után az orr elnyerje a végleges formáját.” Anikó arca tehát még a mostaninál is csinosabb lehet idővel. A felépülés azonban nagyon gyorsan megy. „Az operáció maga picivel több mint egy óra, a lábadozás pedig egy, maximum két hétbe telik – mondja Krasznai,­ aki szerint pont Anikó korosztályában a leg­elterjedtebb ez a beavatkozás. – Ha indokolt, és a természetesség mezsgyéjén tudunk haladni, minden további nélkül elvégzem a műtétet. Ez a beavatkozás minden korban gyönyörűen javíthatja az arc karakterét, profilját.” Az „álomorr” ára egyébként ötszázezer és egymillió-háromszázezer forint között mozog.

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!