Hazai sztár

Molnár-Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv: „Komolyabban vettük a versengést, mint a többiek”

A Nyerő Páros szerelmespárjának hét kérdést tettünk, amelyekre közösen válaszoltak. Arra voltunk ­kíváncsiak, hogyan élték meg az elmúlt négy hetet a villában.

Mit adott hozzá a műsor a kapcsolatukhoz?
Rengeteg olyan dolgot próbáltunk ki, ami a kinti életben nem fordulhatna elő. Kaptunk egy visszaigazolást arról, hogy nekünk igenis egymás mellett van a helyünk. Minden nehézség ellenére az eddigi legnagyobb kalandunk volt az életben.

Mit tanultak, illetve tudtak meg egymásról a felvételek alatt?
Furcsa módon nem lepődtünk meg semmin. Nagyon jól ismerjük egymást. Tisztában vagyunk egymás erősségeivel és gyengeségeivel is.

Mint bántak meg a műsorral kapcsolatban?
Őszinte emberek vagyunk, a játék során is ehhez tartottuk magunkat, de lehet, hogy egy kicsit komolyabban vettük a versengést, mint a többiek. Az egészen biztos a mostani visszajelzésekből, hogy egy megosztó pár vagyunk. De ez az életben is így van.

Melyik párossal tartják majd a jövőben is a kapcsolatot?
Talán Zita és Attila állnak hozzánk a legközelebb. Egyébként mindenkire jó szívvel gondolunk, szinte mindenkire rá fogunk írni.

Mennyi volt az intimitás ön és a párja között a forgatás alatt?
A játékok sok energiánkat felemésztették, volt köztük néhány igazán nehéz feladat is, így a nap végén örültünk, hogy ágyba bújhattunk.

Mennyire és miben változott meg a „szeretlek” szó tartalma?
A „szeretlek” szót az első perctől fogva mélyen és tisztán mondjuk a másiknak.

A kölcsönös bizalomra épülő feladatok után milyen tanácsot adnának a civil pároknak, ha párterapeutaként kérnék a segítségüket?
Sok nehézség van az életben. Nem engedhetjük meg, hogy irányítsanak bennünket.

 

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!