Címlapsztori

Csézy: „Ha tervezzük, akkor sem tudjuk szebben megünnepelni az évfordulónkat” – exkluzív fotókkal

Az énekesnő őszinte kitárulkozásának köszönhető, hogy férjével rátaláltak arra az intézetre, ahol végre megfogant a gyermekük. Minderről újraházasodásuk alkalmából mesél a boldog házaspár.

A maklári kert tíz évvel az egymásnak tett fogadalmuk után újra teljes pompában állt. Csézy és férje, Szabó László még tavaly elhatározták, hogy rózsalakodalmuk alkalmából idén augusztus 13-án újra összeházasodnak. Arra azonban, hogy az énekesnő kismamaként áll oltár elé, csak a legmerészebb álmaikban gondoltak. Így a ceremónia igazán meghatóra sikeredett. „Ha tervezzük, akkor sem tudjuk szebben megünnepelni az évfordulónkat. 16 hetes kismama vagyok, kislányunk lesz!” – kezdi Csézy.

A média pozitív hatása

Csak a párhoz legközelebb állók tudják, micsoda küzdelem van az énekesnő és férje, László boldog bejelentése mögött. Mert azt Csézy sosem titkolta, mennyire vágytak egy kisbabára. A kudarcokról azonban sokáig nem beszélt. És ahogy teltek az évek, egyre óvatosabban fogalmazott. A Best magazinnak adott év eleji podcastja fordulópontnak számított az életében: az első – és utolsó – alkalom volt, amikor a nyilvánosság előtt a sokévi hasztalan próbálkozásokat, a megterhelő lombikprogramokat is vállalva, megnyílt, és beszélt az emberpróbáló évekről is. Sőt kimondta a legfájóbb mondatot, amit egy nő, aki semmire nem vágyik jobban, mint arra, hogy anya legyen, kimondhat: a protokoll szerint 45 évesen az utolsó pillanatban van, hogy anyává váljon. „Bevallom, hiába teltek az évek, valami mindig hajtott előre, de idén év elejére már nagyon elfáradtam. Ebben az élethelyzetben mondtam igent a Best magazin podcastműsorára. És ami azután történt, az maga a csoda, mert a mi példánk a bizonyíték, bizony hozhat nagyon jókat egy médiaszereplés. Eddig is éreztük az emberek felénk áradó szeretetét, de az interjú kapukat nyitott előttünk, mert rengeteg hozzászólást, levelet, hasznos információt kaptam azzal kapcsolatban, mit lenne érdemes még megpróbálni. És én, mint mindig, valamennyi üzenetet becsülettel végigolvastam. Ebben ajánlott egy hallgató egy csehországi intézetet Brnóban. Ha először ide jövünk, ma lenne egy hatéves gyerekünk…” – folytatja.

A gépgalériára kattintva megnézheti a rózsalakodalom meghitt pillanatait. Íme!

Májusban jött az örömhír

Az intézetben szinte azonnal fogadták a házaspárt, ők pedig az egész évet a vizsgálatoknak rendelték alá. „Voltak speciális és rendkívül fájdalmas beavatkozások is, mire kiderült, egy baktérium túlszaporodása okozott nálam beágyazódási problémát. A beültetésre végül májusban került sor, de mire odáig elértünk, én már tényleg nagyon kimerültem. Kértem a férjemet, menjünk, utazzunk el pár napra a kedvenc városunkba, Bécsbe, ahol a férjem javasolta, vegyünk egy babaruhát a leendő gyerekünknek. Elcsodálkoztam, mondtam neki, nem biztos, hogy szerencsét fog hozni. Ő azonban határozott volt, és azt mondta, ez csak akkor igaz, ha nem hiszünk igazán benne. Végül úgy értünk az intézetbe, hogy a táskámban lapult egy-egy rugdalózó, amit Laci és én választottunk a leendő gyermekünknek. Szerencsét hozott” – mosolyog.

A leg­meg­hatóbb telefon

„A Jóisten nem feledkezett meg rólunk! Egy testben két szív dobog – ezzel a mondattal adta követői tudtára ­Csézy, hogy gyermeket vár, és gyorsan a valaha volt legnépszerűbb posztjává vált a bejegyzés a közösségi oldalán. – Rengetegen gratuláltak, mind kedves a szívemnek. A legmeghatóbb telefonhívás Pataki Zitától érkezett. Azok után, amit ő végigcsinált a férjével, mégis szívből tudott örülni nekünk – nincs könnyfakasztóbb számomra. Nagyon megérintett a telefonja.”

Kiemelt kép és fotók: Toroczkay Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!