Címlapsztori

Babát vár Csézy

Az énekesnő és férje évek óta küzdöttek, hogy szülők lehessenek. Egy percre sem adták fel a reményt.

„A Jóisten nem feledkezett meg rólunk! Egy testben két szív dobog, Édesanya leszek!🙏❤️ ” – ezzel a két mondattal jelentette be a csodás hírt Csézy a hivatalos Facebook-oldalán.

Az énekesnő idén év elején őszintén beszélt arról a Best Podcastban, hogy évek óta küzdenek a férjével, hogy szülők lehessenek. „Azt gondolom, az emberi létnek számomra legfőbb értelme a gyerek, nem tudom elképzelni az életem nélküle. Évek óta sokat teszek, teszünk érte, hogy legyen. Ez egy nagy és lelket próbáló küzdelem, de a szívem mélyén azt érzem, előbb-utóbb sikerrel járok, járunk. Nem titok, évek óta benne vagyunk egy lombikprogramban, ez néha testi-lelki fájdalommal jár. A férjem mindig mondja: ’Böbi, nézni is nehéz, hogy lelkileg, fizikálisan mi minden mész keresztül.’ Számomra nem is ez a nehéz, hanem az, amikor emiatt sírni látom őt – fogalmazott az énekesnő. – Hogy az ember milyen erős, csak akkor derül ki, amikor próbára tétetik. Most azt gondolom magamról, valóban erős vagyok, mert amíg lehet, küzdeni fogok, hogy legyen gyerekünk.”

Csézy annak ellenére nem adta fel a reményt, hogy tudta, nem próbálkozhat örökké. Neki csupán egy éve maradt, hiszen a lombikprogramban 45 éves koráig vehet részt egy nő. „Annak, hogy erről most a nyilvánosság előtt beszélek, egyetlen oka van: hogy erőt, hitet adjak, akiknek valamilyen okból nem született gyerekük, de nagyon szeretnének. Hogy érezzék, nincsenek egyedül, sokkal többen vagyunk, akik kisbabára vágyunk, mint gondolnák.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!