Címlapsztori

Somossy Barbara és Nacsa Olivér újra boldogok: válásuk után is hisznek a házasságban

Mindketten új életet kezdtek, és mára a szakmai sikereik mellett végre tényleg elmondhatják magukról: révbe értek – csak egy másik társ oldalán.

Az élet sokszor átírja a forgatókönyvet, ám azok, akik többször is férjhez mentek, illetve megnősültek már, állítják, igenis létezik különbség házasság és házasság között. A válásuktól függetlenül rendületlenül hisznek a házasság intézményé­ben is.

Három a magyar igazság

A sztárvilágban sem Nacsa Olivér az első, aki csak harmadszori próbálkozásra találta meg az élete párját. De valahányszor anyakönyvvezető elé állt, egy egész életre tervezett. Amióta azonban megismerte az M5 riporterét, a gyönyörű Tripolszky Annát, úgy tűnik, talán végleg révbe ér. A pár júniusban a Mátyás-templomban mondta ki egymásnak a boldogító igent, egy évvel azután, hogy olaszországi nyaralásukon megtörtént a romantikus lánykérés. A humorista azonban minderről nem nyilatkozik, leginkább közösségi oldalán közzétett fotókból és posztokból lehet értesülni a magánélete fontosabb eseményeiről.

Olivér Tripolszky Anna oldalán lelt boldogságra (Fotó: Trenka Attila/fotocentral.hu)

A szerelemre szavazott

A Család-barát fiatal műsorvezetője, Somossy Barbara is meglehetősen rejtőzködő alkat, ami a magánéletét illeti, mindig szűkszavúan fogalmaz. Nacsa korábbi – szintén gyönyörű – feleségeként sem volt ez másként és ma sem. Barbara négy évvel ezelőtt debütált a Duna Televízió délelőtti programjában, a Balatoni nyárban, akkor már egy éve elvált asszonynak számított. De nem csak emiatt volt ismert, hiszen korábban a Digi Sport szerkesztő-riportereként dolgozott, a Magyarország Szépe versenyen pedig egészen a döntőig menetelt. A magánéleti törése után a munkába temetkezett, ezt sosem tagadta, félig viccesen hivatását nevezte meg párkapcsolatának és szerelmének is a bemutatkozó interjújában. Ez azóta szerencsére változott, egy hónappal ezelőtt éppen a Story magazinnak nyilatkozott – többek között – kiegyensúlyozott életéről, amelyben a szakma és a magánélet is harmóniába kerül. Akkor még csak annyit árult el, hogy boldog párkapcsolatban él, a szemfülesek viszont azt is észrevették, hogy egy gyönyörű gyűrű ragyog az ujján, és a műsorvezetés mellett filmrendezőnek tanuló Barbara a vizsgafilmje témájául is a szerelmet választotta.

Barbarának teljes harmóniába került az élete (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Tanulni a hibákból

A szerelem nem korfüggő, nem válogat, nem ismer kort, és küzdeni sem lehet ellene. Ha pedig valami nem sikerül, tudni kell tanulni a hibákból. Nacsa első házasságánál a nagy távolság vezethetett a váláshoz, a másodiknál talán éppen az, hogy túl sok időt töltöttek együtt. Barbara pedig korábban a Best magazinnak úgy fogalmazott, neki a sport mindig segít a nehézségek leküzdésében. „A sport miatt a csalódásokat, a bukásokat is könnyebben veszem: felállok, és megyek tovább, előre. Úgy, hogy közben magammal viszem mindazt, amit megtapasztaltam. Nehézségek mindig lesznek, de ha észrevesszük a jó dolgokat, amiből épülhetünk, akkor máris rengeteg újat tanulunk” – fogalmazta meg a műsorvezető korábban.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!