Címlapsztori

Majoros Hajnalka: „Majka a nőiruha-osztályon is nagyon jól feltalálja magát”

A negyvenéves családanyának nincsenek nagy üzleti álmai, szólókarrierre sem vágyik, az élete háztartásbeliként is teljes.

Tizenhárom éve már, hogy az akkor 27 éves Dundika és a szoknyapecér ózdi hős románca napvilágot látott. Noha kapcsolatukat aligha vette bárki is komolyan, az idő őket igazolta, hisz azóta is boldog kapcsolatban, mi több, házasságban élnek.

„Peti szeret öltöztetni”

A kétgyermekes anyuka felett mintha megállt volna az idő. Majoros Hajnalka máig éppoly szexi és stílusos, mint annak idején, a változás legfeljebb abban mérhető, hogy már nem aprócska nyuszilányjelmezben pózol. „Mindig is szerettem öltözködni, igaz, mára sokat változott, alakult a stílusom – mondja a Story magazinnak Majoros Hajni, akinek már nemcsak miniruhákból és tűsarkú cipőkből áll a ruhatára, a sportos, lezser darabokban is jól érzi magát. – Abszolút hangulatfüggő egyébként, hogy mikor milyen ruhát húzok magamra. Szeretek az érzéseimre hagyatkozni, amellett, hogy sokszor kikérem Peti véleményét, ugyanis van, hogy ő jobban tudja, mi áll jól nekem. Ő ilyen tekintetben sem egy átlagos férj. Meglep különböző holmikkal, és azzal sincs baja, ha el kell kísérnie vásárolni. Sőt! Kifejezetten szeret öltöztetni, én pedig örömmel hagyatkozom rá, miután többször is bebizonyosodott, hogy nemcsak a férfiruhákhoz van szeme, hanem a női osztályon is nagyon jól feltalálja magát.”

A Ruhastory című műsorban elárulta, miért hagyott fel a modellkedéssel (Fotó: Archív)

„Jin és jang vagyunk”

Hajni és Majka azonban nem csak az öltözködésben egészítik ki jól egymást, az élet más területén is tökéletesen összepasszolnak. Míg a zenész számára az első, hogy anyagilag gondoskodjon a feleségéről és két gyermekükről, Mariánról és Olivérről, addig Hajni igyekszik harmóniát és békét teremteni odahaza. „Soha nem voltam karrierista típus. Amíg dolgoztam, nagyon tartalmas életet éltem, de a váltás a saját döntésem volt. Nem megrágtak és kiköptek, hanem én mondtam azt, hogy ebből nem tudok már többet kihozni – ecsetelte a ­Ruhastory című műsorban. – Peti pedig triplán vagy tízszer többet dolgozik, és tök jó, hogy ilyen szempontból jin és jang vagyunk. Az ellentétek valóban vonzzák egymást. Ő nagyon pörgős életet él, én viszont nem ilyen típus vagyok már. Szeretek itthon lenni, szeretek semmit tenni. Peti ellenben erre képtelen. Neki tanulnia kell ezt. Én bezzeg mindent lassan szeretek csinálni, nem szeretem, amikor sürgetnek. Ahogyan az öltözködésben is voltak különböző korszakaim, úgy az élet más területén is többfajta énem van. Most kicsit azt keresem, hogy az anyaszerep mellett mi mindent csinálhatnék. Nagyon szeretek például írni, de azt sem akarom kényszerből csinálni.”

Fotó: Borzi Vivien

„Száz évig fogok élni”

Hajnalka szerint sosem késő új kapukat nyitni az életünkben, ő pedig negyvenévesen sem fél nagyot álmodni. „Szerintem ha egy nő a helyén van, akkor nem érdekli a kora. Aztán persze lehet, mást fogok mondani húsz, harminc év múlva. Merthogy biztos vagyok abban, hogy százéves koromig fogok élni – jegyzi meg. – Szóval semmi bajom a korommal. Egyébként is úgy vélem, hogy más egy most negyvenéves nő, mint régebben. Emlékszem, gyerekként nem értettem, hogy anya 35 évesen már hova akar elmenni bulizni, most viszont sokkal jobban kitolódott ez az időszak. Nem kell lehúzni a rolót negyvenévesen! Még csak most fogok élni. Igaz, nem úgy, mint húszévesen, hanem két gyerekkel, és úgy, hogy helyén van a családi életem, de jöhet a következő korszak!”

A paripát Hajni a 40. születésnapjára kapta Majkától (Fotók: Archív)

Paci masniban

Hajniék fergeteges buli keretében ünnepelték meg az édesanya 40. születésnapját. Majka ráadásul nem akármilyen ajándékkal lepte meg feleségét: Dundikát egy rózsaszín masnival átkötött ló várta az istállóban.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!