Címlapsztori

A Házasság első látásra házaspárja, Geri és Bogi: „Egyre szorosabbra fűztük a kapcsolatunkat”

Ikonikus filmes párosoknak öltözve fotóztuk a Házasság első látásra sztárjait. Szandavári Gergely és Gál Bogi a Maszk című film főszereplőit, a gumiarcú Stanley-t és a gyönyörű Tinát elevenítették meg.

Noha kapcsolatuk nem indult fényesen, humorérzékük a legnehezebb időben sem hagyta el őket. Bár a 40 éves üzletkötő és a 29 éves menedzser házastársként csődöt mondtak, Szandavári Gergely és Gál Bogi barátokként jelesre vizsgáztak.

„Nehéz volt a szégyenérzetemmel”

Boginak eleinte nemcsak a pszichológusok által kijelölt férjével, hanem önmagával is meg kellett küzdenie. „Miután nem olyan férfivel találtam szemben magam az oltárnál, akihez tiszta szívemből hozzámentem volna, azt kérdeztem magamtól, hogy ’Úristen, mit műveltem?’ Kezdetben tényleg megbántam, hogy részt vettem a kísérletben, sőt egy pillanatra még az is megfordult a fejemben, hogy borítom az egészet – kezdi a Story magazinnak Bogi, aki sem magát, sem pedig Gerit nem akarta gyötörni egy rossz házassággal. – Lássuk be, a műsor elején eléggé be voltam feszülve, sokszor frusztráltan viselkedtem, miközben nehéz volt a saját szégyenérzetemmel is elszámolni. Aztán az első nagy vitánk után történt valami – mondja a TV2 tudományos párkapcsolati realityjének szereplője. – Azt megelőzően Geri teljesen besimult alám, utána viszont nála is kiborult a bili, és végre őszintén el tudtunk kezdeni beszélgetni, amiben a szakértők és az első párterápia is nagyon sokat segített. Bár férfiként és nőként nem kerültünk közel egymáshoz, emberileg, barátilag viszont egyre szorosabbra fűztük a kapcsolatunkat, és azóta is jóbarátok vagyunk.”

Országos sztárok lettek

Nem csak Boginak tört bele a bicskája a házaséletbe. A béketűrő Geri is hasonló vívódásokon ment keresztül. „Soha nem gondoltam volna, hogy egy nő ilyen szinten próbára tudja tenni a türelmemet, de Boginak sikerült! Ettől függetlenül úgy érzem, meg tudtuk ugrani a feladatot, és nagyon sokat tanultunk egymástól. A műsor óta is rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, hetente többször beszélünk, és gyakran találkozunk. Nagyon megszerettem emberileg, de abban azért bízom, hogy a második feleségem már könnyebb eset lesz – mondja nevetve Geri, akinek sosem esett nehezére az ismerkedés, az viszont neki is új volt, hogy a műsor után a lányok hívják el őt randizni. – Annyi üzenetet, jelölést kapok a közösségi oldalaimon, mintha egy társkereső oldalon lennék, de van, aki személyesen is odajön hozzám. Múltkor például egy férfi jegyezte meg, hogy már majdnem válófélben vannak miattam a feleségével, amikor pedig Miskolcon voltam, úgy kellett keresztülvágnom a tömegen, mintha valami világsztár lennék. Nyilván furcsa ezzel szembesülni, hiszen pár hónappal ezelőtt még teljesen civilként éltem az életemet, az Instagramon is csak a barátaim követtek, most pedig hirtelen minden figyelem rám irányult, már közel 13 ezer rajongóm van.”

A párosról készült exkluzív fotósorozatot a képre kattintva nézheti meg!

Kiemelt képek és fotók: Bognár Bogi

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!