Címlapsztori

Götz Anna nosztalgikus stílusú új otthona igazi kis ékszerdoboz – fotókkal

Szeretett férje, Böröndi Tamás elvesztése után, közös házukat feladva, egy társasházban talált rá arra a lakásra, ahol ma már jól érzi magát.

Götz Anna azt mondja, a fiának köszönheti ezt a lakást. „Már majdnem egy éve keresgéltem a megfelelőt, és lassan kezdtem feladni a reményt. Aztán ugyanabban a háztömbben, ahol Böröndi Tamás elvesztése után albérletben laktam, rábukkant erre a kis ékszerdobozra – meséli Götz Anna, miközben körbevezet minket óbudai otthonában. A hely ráadásul pár percre van az általa vezetett színháztól. – Hosszú évtizedekig kertes házban éltem, így szerettem volna, ha legalább egy kis erkélyem lehetne az új otthonomban. És lett. A kis teraszom mindig tele van virággal, nagyon szeretek itt kávézgatni, olvasni.” A színésznő ízlésvilágához legközelebb a vintage stílus áll, amit remekül párosított a számára felbecsülhetetlen értékű emléktárgyakkal. Anna a lakberendezésben jártas unokatestvérével alakította át a lakását hangulatos, meleg otthonná. Minden bútordarabot egyenként szerzett be, és gondosan megtervezte a helyüket. „Az egyetlen meghatározó bútor, ami itt volt korábban, az a sötétebb színű kanapé, ami méretében tökéletesen illik a nappaliba. Mivel nálam a világos szín dominál, ezt színes párnákkal ellensúlyoztam.”

„Évtizedek óta ebben a herendi kaspóban tartom a főzéshez használt nagyobb konyhai eszközöket”

A konyhaasztalon mindig friss tulipán illatozik, ami örömet csempész a mindennapjaiba. A Vidám Színpad igazgatónője végül a konyhájáról mesél. „Nyáron egy hosszú próbafolyamat alatt, a délelőtti és az esti próba között meghívtam a kollégáimat és boldogan vendégeltem meg az éhes csapatot. Szívesen főztem nekik, aztán egy kávé mellett, a teraszon megváltottuk a világot. A családom mellett ők és a színház töltik ki a napjaimat. Nagy kihívás, de nem hagyhattam veszni Tamás életművét.”

„Szeretek a főzni, de a mindennapokban magamra nem szoktam. A gyerekeimnek és a barátaimnak viszont bármikor örömmel megteszem” – meséli a színésznő.

„Az egyik párna hátoldalába belehímeztem a házassági évfordulóink dátumait, ez volt az egyik ajándékom Tamás számára annak idején.”

„A kollégákkal, barátokkal világmegváltó beszélgetéseket folytatunk az erkélyen.”

Kiemelt képek és fotók: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!