Címlapsztori

Feke Pál és Mészáros Nóra – Éppen az az összhang tört meg, ami annyira jellemezte a szerelmüket

Egyetlen fotó, mindössze ennyit hagytak meg a közösségi oldalaikon abból a csodálatos három évből, amit együtt töltöttek.

Nem indult zökkenőmentesen az idei év Feke Pál és kedvese, Mészáros Nóra számára. Már a karácsonyt és a szilvesztert sem töltötték együtt. Minden nagyon bonyolult, hiszen éppen az az összhang tört meg, ami annyira jellemezte két évig tartó szerelmüket. A közösségi oldalaikról eltűntek a közös képek, ám az, hogy mindketten ugyanazt az egy felvételt tartották meg, mindennél beszédesebb. A kapcsolatuk egy gyönyörű pillanatában készült kép mintha üzenet lenne a másik felé: talán még nincs veszve minden. „Valóban válságba került a kapcsolatunk. Az elmúlt három évben volt sok örömünk és boldogságunk, de nehézségeink is. Ám ha a Jóisten egymásnak teremtett bennünket, akkor visszatalálunk egymáshoz”– nyilatkozta a story.hu-­nak bizakodva Nóra.

Kordáék példáját követték

Feke Pál azonban nem szeretett volna a magánéletéről beszélni. Az ismert és népszerű énekes minden eddigi kapcsolatának végén ugyanígy tett. A boldogtalanság, a nehézségek, úgy érzi, nem tartoznak a nyilvánosságra, de a legnagyobb örömében is mindig óvta szeretteit. Nórival azonban olyan könnyen és olyan jól alakult mindent, hogy néhányszor boldogan mesélt kapcsolatukról. Megfogadták például Balázs Klári és Korda György tanácsát is a hosszú kapcsolat titkáról, amely nagy korkülönbség esetén is jól működhet. Közöttük is éppen tizenhárom év van Pali javára, de igyekeztek úgy élni, ahogy az énekes-házaspár tanácsolta: azaz nem akarták megváltoztatni a másikat. De még a hangos vitákra is jól bevált módszerük volt, az úgynevezett házi játékszabály, amelynek például már az első pontját sem bírták ki nevetés nélkül: „Vegyél három mély levegőt, és jusson eszedbe, mit éreztél, amikor először megláttad a másikat.” Az összezördülések esetén ez is segített. Eddig…

A Jézus Krisztus Szupersztár címszerepében (Fotó: Archív)

Különböző beosztás

A párost 2021 nyarán kapták először lencsevégre, két évvel azután hogy Feke Pál és a kislánya édesanyja, Gyenesei Leila öt év házasság után úgy döntöttek, elválnak. A Hír TV híradósára végül a színész írt rá egy megérzés alapján, ám a közösségi oldalon tett szerelmi vallomás eleinte nem talált kedvező fogadtatásra. Nóra ugyanis észre sem vette az automatikusan levélszemétbe került írást. Egy barát közbenjárására mégis tudomást szerzett a színész vonzalmáról, és már az első randevún azt érezték, sorsszerű a találkozásuk, és kapcsolatuk több lehet futó kalandnál. Pali romantikussága és az idén harmincéves Nóri vagánysága pedig jól kiegészítette egymást. „Sosem felejtem el, kiszálltam az autóból, és egyszer csak megjelent Nóri mint egy amerikai filmsztár egy bézs kabátban. Próbáltam megadni a módját, és kinyitottam neki elegánsan az autó ajtaját. Erre Nóri a következőt mondta: ’Ha egy férfi kinyitja egy nőnek az autó ajtaját, az két dolgot jelenthet, vagy az autó új, vagy a nő’ – idézte fel a mókás történetet a musicalszínész. Szerelmük sokáig lángolt, mégpedig nem is akármilyen lángon. Ugyanakkor sosem tagadták, hogy vannak csaták, amiket megvívnak egymással. De idáig sosem engedték el egymás kezét még napokra sem, nemhogy hetekre.

Feke Pál a megújult Csináljuk a fesztivált! első évadában (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Úgy tartják, hosszú távon csak az egyenrangú kapcsolatok működhetne, és ha két erős és izgalmas jellem találkozik, ott elkerülhetetlenek az összecsapások. A jogász végzettségű Nóri élete rendkívül inspirálóan hatott Pali számára, hiszen kedvese tele volt olyan vagány, megélt történetekkel, mint amikor egy hátizsákkal bejárta Dél-Amerikát, vagy abból az időből, amikor versenyszerűen vívott. Nóri pedig, aki magát egy kicsit művészlélekként írta le, rajongott Pali tehetségéért, hangjáért, művészetéért, miközben saját híradós munkáját is nagyon szerette. De Nóri és Pali kapcsolatát éppen az a körülmény nehezítette leginkább, hogy különböző időbeosztásban dolgoztak, és bármennyire igyekeztek közös szabadidejüket egymással tölteni, abból kevés jutott kettejüknek. És hogy van-e visszaút, annak hamarosan el kell dőlnie.

Kiemelt kép: Bognár Bogi

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!