Címlapsztori

Peter Srámek – Egyre rutinosabban reagál a Zámbó család kritikáira

A fiatal énekest most egy klipforgatás miatt vették elő Jimmy rokonai.

Huszonnyolc év telt el azóta, hogy Zámbó Jimmy hangja betöltötte a fóti katolikus templomot a Nézz le rám, ó Istenem! című sláger klipforgatásán. Majd’ három évtized után a templom falai között újabb dal csendült fel. Peter Srámek ugyanis itt forgatta a Szeress, Istenem című dala klipjét. Ám ez nem mindenkinek tetszik.

A híres fóti templomnak különleges az aurája (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

„Leírhatatlan, amit akkor éreztem”

Az énekes természetesen érzi annak a súlyát, hogy sokan a néhai Király méltó utódjaként emlegetik. És ez különösen így volt a mostani forgatáson is. „Rengeteg érzés és emlék kavargott bennem, leírhatatlan, amit akkor éreztem. Olyan, mintha Jimmy is ott lett volna” – mesélte. A hírek szerint azonban a Zámbó család nem volt annyira lelkes az ötlettől, ahogy korábban sem díjazták, hogy az ifjú énekest Jimmyhez hasonlítják. Nem hangzottak el nagy szavak, bántó megjegyzések, ám Zámbó Krisztián az egyik napilap kérésére kifejtette, mit gondol a dal- és helyszínválasztásról. „Apa rengeteget dolgozott azért, hogy azzá váljon, aki lett, és én Srámeknek is csak azt kívánom, hogy találjon már végre rá saját magára. Nagyon durva lenne, ha még a koronát is rátennék az emberek a fejére. De természetesen megértem, ha szeretik és hallgatják őt, mert én magam is tehetségesnek tartom.”

Jimmy legendás autójával (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Őrzi a Mercedest

Krisztián hozzátette, mindezek ellenére nem konfliktus, csupán véleménykülönbség van közöttük. Srámek már rutinosan reagált a kritikára. „Én nem hallottam semmit, viszont mindenki ott forgat, ahol csak szeretne, és próbálom a legjobban végezni a munkámat. Ezzel pedig le is zárom ezt a gondolatot.” Az énekes igyekszik minden nyilatkozatában hangoztatni, mennyire hálás a Jóistennek a tehetségéért, amit próbál maximálisan kiaknázni. Ha pedig a közönségnek igénye van a Jimmy-dalokra, ő szívesen énekli azokat. Kilencéves volt, amikor a Király tragikus módon életét vesztette. Soha nem találkozhattak személyesen, csupán archív felvételekről ismeri. A jószándék vezérelte akkor is, amikor három éve megvásárolta Jimmy egykori luxus Mercedesét, amely méltatlan állapotban vándorolt tulajdonosról tulajdonosra. „Sajnos sokszor rossz, nagyon szervizigényes. Csak ritkán tudok közlekedni vele. Kizárólag a Jimmy iránt érzett tiszteletemből adódóan tartom meg, és fektetek bele további pénzt.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!