Címlapsztori

Dr. Bársony Farkas Bálint Antóniáról: „Mint embert szeretem, tisztelem, és sok sikert kívánok neki a jövőben!”

Hamar elérte őket a Nyerő Páros átka, sőt a jogász szerint már a műsor előtt sem alkottak egy párt, ami nem is volt titok.

Toncsi azonban egészen mást állít, és kikéri magának, hogy valaha „hálna vagy csókolózna” olyan férfival, akivel nem alkot egy párt. Farkas az egyik nyilvános kommentjében azt írta, már tavasszal szakított, és csak Toncsi kérésére vett részt vele a Nyerő Párosban, hogy segítse exe médiakarrierjét. A Story kíváncsi volt, a jogász hogyan éli meg a szakításuk körüli felhajtást. „Én Toncsival tényleg szakítottam, márciusban. Egyszerűen nem ment az együttélés, különösen nem a gyerekekkel, ezért hoztam meg a döntésem, a gyerekeimmel is egyeztetve. Teljesen eltérő volt az értékrendünk párkapcsolat és gyereknevelés szintjén is, ugyanakkor a legnagyobb békében váltunk el. A vonzalom, szeretet és tisztelet megmaradt köztünk, de mindez már párkapcsolaton kívül, ezért nem értettem Toncsi nyilatkozatait – kezdi ­Farkas, aki nem tagadja, a szakítás után sokszor együtt mutatkoztak. – Mivel nem másik nő volt a szakításom oka, és jóban maradtunk, úgy éreztem, belefér, hogy együtt menjünk rendezvényekre, vagy épp elvállaljuk a Nyerő Párost. De egy perce sem költöztünk újra össze. A gyerekeim sem töltöttek egy percet sem abban a lakásban, ahol Toncsival és a lányával éltünk, és nem is állt már szándékomban, szándékunkban.”

Mára minden kapcsolatot megszakított Toncsival (Fotók: Archív)

Farkas azt mondja, a műsort csak Toncsi kérésére vállalta, mert látta, mennyire szeretne visszatérni a média világába. „Támogattam, és a történtek fényében is újra így döntenék. Ugyanakkor a műsor csak megerősített benne, hogy jó döntést hoztam. Kiderült, hosszú távon valóban nem lenne működőképes a kapcsolatunk. Nem kell szégyellni kimondani, hogy nálunk a kémián, a vonzalmon túl nem sok minden működött. A csapatmunka például semmilyen szinten, és ez a való életben is így volt. Úgyhogy a forgatást követően fokozatosan minden kapcsolódást megszüntettem Toncsival, de mint embert szeretem, tisztelem, és sok sikert kívánok neki a jövőben! – tette hozzá a jogász, aki szeretné, ha botrány helyett vidámságot hozna a műsor. – Ha már szépségkirálynő, akkor ’világbéke’ és a nevetés ideje van, akár rajtam is! Végezetül, jó ötletnek tartanám, ha minden párkapcsolatot egy Nyerő Pároshoz hasonló kihívással tesztelnének, mielőtt két ember komolyabb szintet lép előre a kapcsolatban.”

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!