Címlapsztori

Fekete Dávid: „Gyerek és a házasság is benne van a pakliban”

Újra rátalált a szerelem a szabadságáért harcoló, elhagyott énekesre. Réka mára nem csak az egykori megasztáros szívét hódította meg, ikerfiai is imádják.

Tizenöt évvel ezelőtt sorra váltak valóra Fekete Dávid álmai. A Megasztár második helyezettjeként lubickolt a sikerben, belecsöppent az üzleti világba, 2019-es, második házasságában pedig apuka lett. Két évvel ezelőtt aztán csőstül jött a baj, 323 millió forintos csalással vádolták meg, a csúfos ügy közepette pedig a neje, Regina is elfordult tőle. Még az előzetes letartóztatása ideje alatt elváltak, Dávid pedig a rácsok mögött olyan mélypontra került, amiből, úgy tűnt, sosem áll föl.

Az első csók

Szabadulása után elsőként a Story­nak adott interjút, és elmondta, hogy a hit adott neki elég erőt ahhoz, hogy kibírja a fegyházban töltött 14 hónapot. Most is úgy érzi, a Jóisten egyengeti az útját, biztos benne, hogy új szerelmét, ­Rékát is ő küldte neki. „Nem lehet véletlen, hogy ugyanakkor, október 10-én van mindkettőnk születésnapja. Ez az első, ami szemet szúrt Réka szépsége után, úgyhogy válaszoltam a levelére, amit a közösségi oldalaimon landoló több száz levél között augusztusban megtaláltam. Így kezdődött minden… – meséli Dávid, akit napról napra jobban elvarázsolt a 26 éves, gyermekek fejlesztésével foglalkozó lány. – Mindketten éreztük a sok üzenetváltás és videótelefonálás után, hogy ideje élőben is találkozni. Mivel az ügyem még folyik, és csak Győrben mozoghatok szabadon, Réka vonatra ült, és eljött hozzám. Egy életnek tűnt az a 15 perc, amíg kibírtuk, hogy ne csattanjon el az első csók. Mára, ekkora csalódással a hátam mögött, mint a második házasságom, nagyon óvatos lettem, de azt hiszem, bátran kimondhatom, hogy Réka első látásra szerelem volt.”

Rékával szerelem volt első látásra (Fotó: Archív)

Kisfia is szerelmes

Az énekes egy percig sem tagadja, nagyon fontos volt számára a külső, egyébként is gyengéi a szép arcú, szőke lányok. „Annyira jó volt, hogy a valóságban is azt láttam, amit a képeken, Réka igazából is gyönyörű! Nem klisé, hogy a külső megfog, a belső megtart. Ő egy szerény, jószívű lány. Az első pillanattól érzem, hogy nem érdekli a hírnév, sőt jobban örülne, ha civil lennék, akihez nem jönnek oda ötpercenként. Az csak hab a tortán, hogy gyerekekkel foglalkozik, és tényleg hihetetlenül jól ért a nyelvükön – meséli az énekes, aki már néhány hét után ikerfiainak is bemutatta Rékát. – Játszóházban voltunk együtt. Máté és Ádin először csak mosolygott, de egy fél óra sem kellett, és megnyíltak neki. Olyannyira, hogy Máté szerintem szerelmes lett.” Dávidék egyelőre csak hétvégente tudnak találkozni, Rékát a fővároshoz köti a munkája. „Alig várjuk a péntekeket, hogy végre találkozzunk, és vasárnap estig együtt legyünk itt nálam, Győrben. Pár hét után most itt tartunk, hogy ez a három nap a miénk, aztán meglátjuk, hogy alakul a közös életünk.”

„Civil” állása ­mellett az ­otthoni stúdiójában is dolgozik (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

„Kitart mellettem”

Az énekes azt sem tartja kizártnak, amit eddig elképzelni sem tudott. „Őszinte leszek, nem igazán gondolkodtam már házasságon és gyereken, de ha az ember megszeret valakit, márpedig én napról napra jobban szeretem Rékát, akkor elkezdi kicsit árnyaltabban látni a dolgokat. Ő 26 éves, nyilvánvalóan szeretné, ha feleségül vennék, szeretne gyereket, és noha abszolút nem itt tartunk, hiszen még csak most alakulnak köztünk a dolgok, amióta ismerem, már semmit sem zárok ki. Azt érzem, ennél a kapcsolatnál a gyerek és a házasság is benne van a pakliban.” Nemcsak Dávid, hanem mint megtudjuk, Réka is megszegte a saját szabályait. „Soha nem akart elvált férfival randizni, gyerekes apával kezdeni, miattam mégis minden borult, már akkor, amikor rám írt. Én remélni sem mertem, hogy a sok megpróbáltatás után még lehetek ennyire boldog – ­érzékenyül el egy pillanatra, aztán megjegyzi, Réka hisz benne, hogy ő nem csaló. – Teljes hittel kiáll mellettem, végigizgulja a tárgyalásaimat. Igazi társ, úgy ­érzem, bármi történik, kitart mellettem.”

Ragaszkodik védőjéhez

Az énekest kezdettől dr. Kapo­si Gergely védte a ­csa­lási ügyében, de nemrég kizárták a perből, mondván, egykor hozzáférhetett Dávid feljelentőinek irataihoz. „Nagyon mélyen érint a döntés, ugyanis véleményem szerint nincs alapja annak, hogy az ügyvédemet kizárták az ügyből. Bízom benne, hogy a jogorvoslati kérésünk után, a továbbiakban is ő védhet engem” – mondta az énekes.

Kiemelt képek: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!