Címlapsztori

Harsányi Levente és szerelme már azt is tudják, ki lesz az esküvői tanújuk

Az 53 éves televízióst február 3-án hajnali fél egykor érte utol a végzete a gyönyörű Obersovszky Lara személyében.

Akár egy hollywoodi filmjelenet, olyan volt a szerelmesek egymásra találása. No persze nem a giccses, romantikus fajtából. Inkább amolyan vígjátékféle. „Persze a vége aztán happy end lett, de addig tényleg megküzdöttem a hétfejű sárkánnyal, dacoltam a hóviharral, hogy aztán február 3-án 0 óra 30 perckor egy budai kastély legfelsőbb tornyában rátaláljak a hercegnőmre – kezdi nevetve Levente. – Komolyra fordítva a szót, tényleg nehezített pálya volt. Minden az ellen szólt, hogy az első találkozásunk megvalósuljon, de úgy tűnik, a sors is egymásnak teremtett minket. Mindketten egy barátunkhoz voltunk hivatalosak, de előtte egy szülinapon töltöttem az estémet. Semmi kedvem nem volt már továbbmenni, hulla fáradt voltam, úgyhogy beültem egy taxiba, és hazamentem. Már a bejárat előtt voltam, amikor hívott Hajas Laci barátom, hogy hol vagyok, mindenki rám vár. Néhány perc győzködés után végül beadtam a derekamat, és fél óra kocsikázással átvergődtem a városon. Lestrapáltan, kedvtelenül érkeztem meg az összejövetelre, ráadásul a házhoz menet még el is estem a jeges úton, de végül egészen Lara karjaiba csúsztam. Így kezdődött a mi történetünk.”

A nagy dumás műsorvezető mindent megtett, hogy felhívja magára a figyelmet (Fotó: Fülöp Dániel/fotocentral.hu)

„Úgy érzem, ő az igazi”

Noha a körülmények kezdetben nem voltak éppen a legideálisabbak, Levente és szerelme végül mégis egymásra találtak. „Igaz, nem a helyszínen, ott legfeljebb csak kerülgettük egymást – mondja a 33 éves szépség. – Bár Levi mindent megtett, hogy felhívja magára a figyelmet, folyamatosan körülöttem sündörgött, felkért táncolni, de én leginkább csak a barátnőmmel beszélgettem. Viszont az tagadhatatlan, hogy egyből megvolt a kölcsönös szimpátia. Mi több, amikor először megcsapott az illata, tudtam, hogy ő lesz a végzetem – vallja be Lara. Végül Levente másnap a kezébe vette az irányítást. – Rám írt egy üzenetet, és onnantól fogva folyamatosan kapcsolatban voltunk. Állandóan a telefonon lógtunk, és két héttel később az első randit is megejtettük. Bár egyáltalán nem görcsöltem rá a párkeresésre, sőt nagyon jól megvoltam egyedül is, de Levi teljesen magával ragadott, és onnantól, hogy megismertem, csak ő járt a fejemben. Úgy érzem, ő az igazi! Hihetetlen energia, kémia van közöttünk. Bár még friss a kapcsolatunk, és az összeköltözés is várat magára, de komolyan tervezünk egymással. Egyvalamit már most tudunk: ha esküvőre kerülne sor, akkor biztos Hajas Laci lesz az egyik tanúnk.”

Fotó: Birton Szabolcs

Összeállnak a kirakós darabjai

A televíziós már a gyermekeinek, Nándinak és Lillának is bemutatta a jövendőbelijét, ami vitathatatlan bizonyítéka annak, hogy Levente szándékai bizony nagyon is komolyak. „Először csak egy fotót mutattam nekik Laráról, és az volt a reakciójuk, hogy ’nagyon menő’! Nem sokkal később pedig azon kaptam magam, hogy már telefonon beszélnek, mi több, csacsognak, ugyanis egyből egy hullámhossz­ra kerültek. Persze nem csoda, Lara jól ért a gyerekek nyelvén, hisz ő maga is édesanya, van egy hétéves kislánya” – mondja Levente. „A gyerekek is jól kijönnek egymással – veszi át a szót az édesanya. – Egy szülő számára nyilvánvalóan első számú, hogy a választottja jól kijöjjön a gyermekével, de úgy érzem eddig minden ’kanyart’ jól bevettünk, és szépen lassan összeállnak a kirakós darabjai. Az biztos, hogy tökéletesen összepasszolunk!”

Németországban befutott sztár

Míg a nagy dumás rádiós, műsorvezető itthon építette a karrierjét, és szerzett országos népszerűséget, addig Lara Németországban futott be, ahol született. Műsorvezetőként, riporterként dolgozott és dolgozik.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!