Címlapsztori

G.w.M: „Minden sikeres férfi mögött egy nagyon stabil nő áll”

A rapper szerelme, Kulcsár Edina nélkül az asztalhoz sem hajlandó leülni.

Bea asszony már csak tudja, mit vállal az a nő, aki a kapcsolat legelején mindenben kiszolgálja a szeretett férfit, hiszen ő maga is híres arról, hogy túlkényeztesse a szeretteit! Igyekezett is néhány dologra felhívni Kulcsár Edina figyelmét. ­Többek között arra, hogy mire ­tanítsa meg születendő gyermeke édesapját. G.w.M reakciója sem maradt el: „Egyedül enni sem tudok, nemhogy magamnak szedjek” – mondta arra utalva a Hal a tortánban, hogy szerelme nélkül az asztalhoz sem hajlandó leülni.

Édesanyja és nagymamája egész életében kiszolgálta a rappert (Fotó: Super TV2)

Elkényeztetik a nők

A rapper maga sem gondolta, mit vállal be azzal, hogy az idén 10 éves Super TV2 gasztro­műsorában főz. Hamar kiderült róla, azt sem tudja, ­hogyan kell kiszedni a levest a fazékból a tányérjába, és nemrég jött rá arra is, ­milyen nehéz rendesen felszeletelni egy uborkát. Igaz, G.w.M-nek mindezen „tudományokra” nem is volt korábban soha szüksége, hiszen a család nőtagjai kiszolgálták. Mentségére legyen mondva, életében először legalább volt kedve kipróbálni, milyen érzés megmosni egy paradicsomot, mielőtt beleharapna, megtölteni a káposztát, sőt egy szelet húst is bepanírozott. Minden mást azonban szerelmére, Kulcsár Edinára, édesanyjára, ­Valéria asszonyra és imádott nagymamájára bízott. A három nő a bevásárlást, a főzést és még a tálalást is magára vállalta helyette. „Minden sikeres férfi mögött egy nagyon stabil nő áll. Én ­viszont utálnék más asszonya lenni” – jegyezte meg G.w.M ezzel kapcsolatban.

Aranyköpések

„Egy tasakos levest sem tudok megcsinálni!”
„Szedni is most, ebben a műsorban szedtem először magamnak.”

Rangidőssel nem vitatkozunk

Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata lassan egy éve lángol, és bár sokan nem jósoltak nagy ­jövőt nekik az elején, mára tökéletesen összecsiszolódtak. Igaz, a kezdet kezdetén maga Edina­ is számba vette, mi az, ami éket verhet közéjük, és bizony, nem csak a korkülönbségtől tartott. Tisztában volt azzal is, hogy G.w.M családja egészen más szokásokat, családi hagyományokat visz, mint amiben ő felnőtt. Ráadásul hiába mozog rutinosan a konyhában, anyósa főztje állítólag verhetetlen: Valéria asszony szabolcsi töltött káposztája állítólag még Bea asszonyét is lepipálja! Ennek ellenére a műsorban a két nő remekül együttműködött, egy rövid szócsatát leszámítva végig feszültségmentesen főztek egymás mellett. Mindössze abban tudtak nehezebben megegyezni, hogy melyikük vágja apróbbra a hagymát. Végül a rangidős győzött! „Anyám kemény asszony, hiába mosolygós, én nagyon féltem tőle kicsinek. Ha férfi lenne, szerintem kidobó lenne!” – nevette el magát G.w.M.

G.w.M, Szuperák ­Barbara, Zalatnay ­Sarolta, Kiszel Tünde és Győrfi Pál a műsor alatt jól összebarátkozott (Fotó: Super TV2)

Marad a hagyomány

Aki tud főzni, az azt is tudja, hogy a ­főzés bizony kemény fizi­kai munka, ami a bevásárlással kezdődik. G.w.M alaposan meg is lepődött, hogy amíg Edina pipálta a listát, édesanyja szinte az egész boltot összepakoltatta. „Meglepődtem, mikor ezt a mennyiséget elhoztuk az üzletből. Azt tudom, hogy nehéz szatyrokat szoktam cipelni, az viszont tényleg meglepő, hogy egy pár fogás mennyi mindenből áll. És olyan nehéz feladat ez a kipakolás is: lehajolni, egy ­darabot megfogni, feltenni. Szerintem én inkább csinálom a pénzt, és mire jövök haza, addigra legyen kész a kaja” – foglalta össze a véleményét G.w.M a főzésről.

Kiemelt kép: Super TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!