Címlapsztori

Kovács Áron: „Soha nem leszünk tévében acsarkodó pár”

Ennél többre tartja a kapcsolatukat 25 évvel fiatalabb párjával, akivel új életet kezdett.

Azt mondja, ő még abban a szellemben nevelkedett: „Ne hivalkodj, ne mutogasd, amid van”, és tartja is magát ehhez az elvhez. Ahogy korábban a házasságát, úgy a mostani párkapcsolatát sem teszi a kirakatba. Nem láthatjuk a gyerekeit, a házát, még az autóját sem. Szerinte vannak elegen, akik ezt megteszik helyette nap mint nap. A Storyval azonban most kivétel tett, és egy kis betekintést engedett élete új fejezetébe. Ami igazából nem is annyira új, csak nem verte nagy dobra, hogy majd’ négy éve a legnagyobb szerelemben él a 24 éves ­Zsófival. A nővel, aki mellett maga sem hiszi el, de egyetlen másik sem érdekli, és aki a legjobb énjét hozza ki belőle.

Zsófival 4 éve szeretik egymást (Fotó: Archív)

Egy a millióból

Egy munka kapcsán találkoztak, és már egy összenézésből tudták, hogy ez több lesz, mint futó ismeretség. De Áron először tesztelte Zsófit. Ugyanis nem értette, hogy feltűnő szépségét miért nem kamatoztatja közösségi platformokon. Úgy, ahogy manapság a legtöbb lány teszi. „Olyan bomba csajom van, hogy smink nélkül is szebb bárkinél, ő mégis azt mondta, hogy az eszével és a munkájával szeretne érvényesülni a popsija helyett. Ami eddig sikerült is neki, hiszen a diploma után elvégezte a nyelvtanárit is, így most nyelvet oktat, ami szerintem csodálatos. Zsófi előttem is így élt, megtaláltam az egyet a millióból, és nekem pont ez kell egy nőben. Nem szeretnénk azok közé tartozni, akik bizniszt csinálnak még a gyerekeikből is. Akik két hét után életük nagy szerelmének nevezik az új párjukat, vagy akik elfelejtik, hogy letettek valamit az asztalra, és képesek egy flakonnal a kezükben éneklést imitálni az Instagramon. Én szégyellem magam helyettük, és sajnálom, hogy elhitették velük, hogy ezt kell tenniük. Nekünk is ajánlottak már sok-sok milliót, de mi soha nem leszünk tévében acsarkodó pár. Ennél többre tartom a kapcsolatunkat.”

Rajong az utazásért, de a családi pillanatokat megtartja magának (Fotó: Archív)

„Komoly szándékaim vannak”

Lájkok és bőséges gázsi helyett megelégszik azzal, hogy úgy érzi, Zsófival egy életre terveznek. „Őszintén és tiszta szívvel élek, és ilyen a kapcsolatom is. Mi a sokak által tabunak gondolt korkülönbséget is átbeszéltük. Nem vagyunk hülyék, jól tudjuk, hogy ha én kicsekkolok egyszer, Zsófi még fiatal és gyönyörű lesz, és talán itt marad egy gyerekkel. De mi ezt mindketten vállaltuk, akarjuk. Közben meg ki tudja, mi lesz? Lehet, fordítva lesz. Félelmek miatt nem lehet hagyni elveszni valamit, ami ennyire jó – mondja. És közben elárulja, jövőre együtt ünneplik a szülinapjukat. – Zsófi 25, én 50 leszek tavasszal, úgyhogy felező bulit tartunk.” A kapcsolatukban a házasság és a gyerekvállalás is felmerült már. „Abszolút nem csalódtam a házasság intézményében. Szerintem komoly szándékot feltételez, és nekem az van. A legmegdöbbentőbb, hogy mennyire nem érdekelnek más csajok. Zsófi lenyűgöző személyiség, aki első perctől szereti a gyerekeimet, ők pedig viszont. Úgyhogy bennem nincs kérdés. Hogy esküvő vagy baba lesz előbb, abban viszont modern gondolkodásúak vagyunk. Ahogy az élet írja.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!