Címlapsztori

Molnár Ferenc Caramel: „Tűzön-vízen át kitartunk egymás mellett Szilvivel”

Az énekes ritkán beszél a magánéletéről, most azonban őszintén elmeséli, számára mennyire szent dolog a szerelem, nélküle csak félember lenne.

Hogy mit is jelent a szerelem? Nehéz erre válaszolni, hisz ahányan vagyunk, annyiféleképpen éljük meg az érzést. Valaki könnyen, valaki nehezebben nyitja meg a szívét. Míg megint mások azt gondolják, több nagy Ő is létezik az életben, és sokaktól a hedonista rocksztárélet sem áll távol. Ám Carameltől fényévekre van, tizenegy éve egy nőt szeret, és elképzelni sem tudja, hogy ez valaha másképp legyen.

„A legszánalmasabb dolog félremenni”

Úgy érzi, Szilvi mellett rázódott bele abba, milyen is az igazi szerelem, amiről leginkább a biztonság és a szabadság érzésére asszociál. De azt vallja, mindig van mit tanulni. Szerinte áldozatok nélkül nem megy, ha az ember jól akarja csinálni. „A szerelem sok év után is ott tudna lenni mindennap az életünkben, ha a másikat helyezzük az első helyre, és nem magunkat. Ha a másik boldogsága fontosabb, mint a sajátunké – kezdi. De ő is látja, ritka, hogy az emberek manapság így állnak egymáshoz. Önzőség és csalfaság uralkodik a világban, amin szeretne változtatni. A Mesterkód című darabja is egy üzenet részéről, hogy az igaz érzéseket keressük, becsüljük meg, és a párkapcsolatok, házasságok ne a félrelépésekről, a válásokról, hanem a mély érzésekről és a kitartásról szóljanak. – Látom, mi folyik a világban, és szerintem a legszánalmasabb dolog félremenni, kiváltképp, ha valaki házas. Sugárban hánynék magamtól, ha valaha másnak csapnám a szelet. Szerintem ilyet a frusztrált kisgyerekek csinálnak. Tudom, sokan azért választják ezt a szakmát, hogy nagy kanállal falják az életet, mert egyébként, ha nem lennének ismertek, lehet, a feleségük se állt volna velük szóba. Meg sok más magyarázkodást is hallottam már, de szerintem egyszerűen csak tükörbe kéne nézni.”

Fotó: Bakos Judit/fotocentral.hu

„Egy életre mondtunk igent”

De történjék a nagyvilágban bármi, ő igenis hisz az örökkön-örökkében, és úgy érzi, ehhez a tökéletes társát is megtalálta. „Szerencsés vagyok Szilvivel, mert egy nagyon vonzó nő. Kövezzenek meg az olvasók, de szerintem a legszebb nő az országban. Legalábbis én még nem láttam nála szebbet. És nem csak kívül, belül is. Van tartása, egyenes, tisztességes, jó ember, szóval egy mázlista vagyok. Minden szempontból boldog életet élhetek mellette – mondja. Lelki szemei előtt pedig az lebeg, hogy nem is lehet másképp, minthogy ők együtt öregedjenek meg. – Én ragaszkodom ehhez a házassághoz, szeretem a feleségemet, és eszem ágában sincs még csak elgondolkodni sem arról, hogy ez valaha véget érhet. Év végére várjuk a második gyermekünket, ami meg inkább megerősítette a szövetségünket és elmélyítette a kapcsolatunkat. Én nem véletlenül házasodtam meg hét éve. Mi egy életre mondtuk ki az igent Szilvivel, és tűzön-vízen át kitartunk egymás mellett. Ma is szerelmesek vagyunk, szenvedéllyel szeretjük egymást, és hiszem, hogy ez egy életen át így lesz.”

Kiemelt kép: Bakos Judit/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!