Címlapsztori

Pápai Joci – Majka az anyagi csávából is kihúzta

A legnehezebb időkben is kitartottak egymás mellett, nem véletlen, hogy ma már a legjobb barátként tekintenek egymásra.

A Sztárban Sztár leszek! két mesterét közel húsz éve tartó barátság köti össze. A Storynak Joci azt is elárulta, hogy szinte nincs olyan, amiben ne kérnék ki egymás véleményét. Az énekesek még 2004-ben, egy vidéki fellépés során találkoztak először. „Már akkor megbeszéltük, hogy csinálunk egy közös számot, ez volt a Ne nézz így rám, amit aztán több dal is követett. Az első pillanattól fogva egymásra találtunk, rögtön jóban lettünk, mert hasonló értékeket képviselünk, és az őszinteség, valamint a humor mindkettőnk életében nagyon fontos szerepet játszik – mondja Joci. – Petivel gyakorlatilag együtt toltuk le a fiatalságunkat, nagyon durva bulikon, érzelmi hullámvasúton, szerelmi történeteken vagyunk túl. Mindenben ott voltunk egymásnak, úgyhogy a barátságunk kiállta az idő próbáját! De nemcsak a fiatal éveinkben számíthattunk egymásra, hanem most, családos embereként is. Ráadásul a feleségeink, a gyerekeink is nagyon jóban vannak egymással.”

A két család gyakran nyaral együtt (Fotó: Archív)

Peti nyersebb figura

Ám ahogyan a testvérek, úgy olykor Joci és Majka is összevitatkoznak, igaz, eddig soha nem volt közöttük komolyabb mosolyszünet. „Peti egy igazi megmondóember, aki nagyon durván kiáll a véleménye, az igaza mellett. Én kevésbé vagyok ez a típus, nem képviselem ilyen szinten az igazamat. Szeretem megtartani magamnak a véleményemet, és legfeljebb akkor mondom el, amikor az igazságérzetemmel ütközik. Ebben talán különbözünk egymástól, ő nyersebb figura, és persze előfordult, hogy elsőre már nekem is rosszulestek dolgok, de aztán időközben rájöttem, hogy ezek építenek leginkább, illetve az, ha valaki rávilágít a másik oldalra. Olyan is van, hogy elküldjük egymást a búsba, de aztán hamar lezárjuk a vitákat, és már csak röhögünk a történteken.”

A Sztárban Sztár leszek! című műsorban együtt ülnek a zsűriben Tóth Gabival és Köllő Babett-tel (Fotó: press.tv2.hu/fotocentral.hu)

A „székes” komoly feladat

A Sztárban Sztár leszek! ítésze azonban nemcsak mestertársával szokott összezördülni, olykor önmagával is viaskodik. „Már sokadik éve ülök a TV2 átalakulóshow-jában, és bizony volt arra példa, hogy egy versenyzőm miatt évekig mardosott a lelkiismeret-furdalás, mert nem vittem magammal az élő show-ba. A ’székes feladat’ mindannyiunk számára komoly próbatételt jelent, most is nagyon nehéz volt kiválasztanom a három legjobb énekest, de úgy érzem, ezúttal jól döntöttem. Elképesztően színes, érdekes, izgalmas csapat állt össze, és mindent meg fogok tenni azért, hogy a legjobbat hozzam ki az énekeseimből!”

Dalpremier

Nemrég új videóklipet forgattak, ami egy-két héten belül megjelenik. A Barokk című dalt Joci és bátyja, Pápai Péter írták Szabó Zé producerrel együtt. „A dal a bűnről és az emberi gyarlóságról szól, arról, amit mi, emberek a Földdel teszünk. Egyfajta fohász ez Istenhez, amely szemléletváltásra ösztönöz” – árulta el az énekes-dalszerző.

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!