Címlapsztori

Marsi Anikó – Bűvös dátumot választott a titkos esküvőhöz

Megkérdeztük a neves asztrológust: mire számíthatnak azok a párok, akik egy misztikus napon kelnek egybe.

A Tények műsorvezetője híradóshoz méltóan tömören kommentálta, hogy párja, Gyarmati Gábor Instagram-posztban adta közre a hírt: immár férj és feleség lettek. „Egy szűkbkörű, csodálatos kis esküvőn házasodtunk össze Balatonfűzfőn egy hete, Gábor pedig már nem bírta magában tartani boldogságát.” A megosztott képen két kezet láthatunk egymáson, mindkettőn egy-egy gyönyörű, egyedi készítésű jegygyűrű csillog. A képhez tartozó aláírás is hasonlóan diszkrét: #mrandmrs #09.09.

Meglepetések sora

Tavaly júniusban, amikor bombaként robbant a hír, hogy válik Palik Lászlótól, senki sem sejtette, hogy a sors rövidesen újabb meglepetést tartogat a számára. Alig egy hónap múlva ugyanis újabb váratlan fordulat következett. Kiderült, hogy új párja nem más, mint Szulák Andrea exe. Néhány hónap múlva Palik László is párra talált. Azt, hogy a két televíziós végül békében vált el, jelzi, hogy mindketten jelen voltak a TV2 hírigazgatójának esküvőjén, ahol Palik kísérte oltárhoz a menyasszonyt. A volt férj tehát szemmel láthatóan áldását adta Anikó választására. Pedig egyikük számára sem lehetett könnyű az elszakadás, hiszen 16 évig voltak együtt jóban-rosszban. Külföldön, távházasságban, majd egy munkahelyen… „Egy házasság, ahogyan az enyém is, nem egyik pillanatról a másikra megy tönkre, ennek sok összetevője van. Mi azt hittük, kontinenseket áthidalva is tudjuk működtetni a kapcsolatunkat, de nem tudtuk” – nyilatkozta minderről Anikó korábban a Bestnek.

Fotó: Archív

Gyorsan jött a nagy Ő

Annak idején, 2005-ben egyébként szintén teljes titokban készültek Palik Lászlóval a nagy alkalomra, ám az akkori esküvőt, pontosabban az utána következő világraszóló lagzit az ötcsillagos ­Corinthia Grand Hotelben tartották, számos meghívottal. Akkor, ott igazi sztárparádé vonult fel. A mostani szertartás és bensőséges ünneplés jobban is illett az immár kétgyerekes, 47 éves édesanyához. Nem beszélve arról, hogy Gábor is kétgyerekes apuka. Lánya édesanyja Szulák Andrea, és van egy kisfia Agócs Judit színésznőtől is. Abban az ismerősök is egyetértenek, hogy keveseknek adatik meg ilyen tökéletes kárpótlás a sorstól. Legalábbis, ami Anikót illeti. Nem csupán a válás után szinte azonnal berobbanó új szerelem miatt, hanem azért is, mert a jelek szerint azóta is minden tökéletesen alakul a műsorvezető és a sármos vállalkozó között. Mindezek tetejébe egymás gyerekei is elfogadták szüleik új társát. Anikó nemrég a Mokkában azt is elárulta, hogy kapcsolatuk Gáborral nem csupán bizalmon, őszinteségen, harmónián, szenvedélyen és humoron alapul, hanem az érzelmi intelligencia is rendkívül fontos összetevője szerelmüknek. A nagy ő ritkán kopogtat azonnal egy válás után, főleg jóval negyvenen túl. Anikó esetében azonban kétségkívül ez történt.

Gáborral nagyon illenek egymáshoz (Fotó: Archív)

Véletlen, vagy tudatos döntés?

Visszatérve a szeptember 9-i dátumhoz, az ezotériában jártasaknak rögtön feltűnt a két kilences. Ez a szám a számmisztikában a nagyfokú védelmet is jelöli. Ám ha összeadjuk a nagy nap dátumát, újabb érdekes eredményre juthatunk. 2022 + 09 + 09 = 24. Ami tovább összeadva (2 + 4= 6) a 6-ost adja. Ez nem más, mint a szerelmesek és a nagy döntések száma a Tarot-ban. Valóban csak véletlen egybeesésről lenne szó? Izing Klára, az ismert asztrológus szerint hatalmas szenvedély fűti ezt a kapcsolatot, amelyben idővel féltékenység is felütheti a fejét. Ám szerencsére nem lesz olyan téma, amit ne tudnának majd megbeszélni.

Kiemelt kép: press.tv2.hu/fotocentral.hu, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!